S

Smeren moet je leren!

Zonneproducten Linea Mammababy

De zonnestralen verwarmen ons al dagenlang. Genieten is dat, zo een vleugje zomer. Instant happy word ik ervan! Want zeg nu zelf, het leven is toch zoveel leuker als de zon schijnt. In een land waar we het grootste deel van het jaar geen denderend weer hebben en we vooral binnen leven, zie je iedereen opfleuren bij deze temperaturen. ’s Avonds lekker lang buiten zitten, lekker eten erbij, kids ploeterend in het zwembad. Zalig zomeren!

De enige keerzijde aan dit feest is dat die zalige zonnestralen helaas ook heel schadelijk zijn. Voor ons, maar ook vooral voor onze mini’s! De hoeveelheid zon die ze in de eerste tien jaar van hun leven krijgen, blijkt bepalend te zijn voor hun verdere leven! Smeren is dus de boodschap! Want ook al zitten onze babe-jes onder een parasol, of is het een bewolkte dag, volledig beschermd zijn ze nooit. De parasol houdt niet alle stralen tegen en zelfs door de wolken komen de stralen door. Hoe schadelijk die stralen kunnen zijn, weten we allemaal! Aangeraden wordt om je al een halfuur voor je de zon in gaat in te smeren, want zolang heeft een zonnecrème nodig om in te werken.

Mijn recente favorieten zijn de zonneproducten van Linea Mammababy. Ze zien er niet alleen uit om op te eten (de verpakking brengt je meteen in tropische sferen), zo ruiken ze ook!

Zonneproducten Linea Mammababy

Met een baby die aan heel veel allergisch blijkt te zijn is het voor mij van groot belang wat ik op zijn huidje ga smeren. En omdat hij nog zo klein is en nog niet veel zon gehad heeft, wil ik een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor. De SPF 50+ van Linea Mammababy heeft dat allemaal! De crème is waterproof (belangrijk voor de al iets grotere waterratjes), is dermatologisch getest op gevoelige huidjes en bevat geen parabenen of kleurstoffen. Yes, yes and yes! Wij smeren alvast de zomer in!

Zonneproducten Linea Mammababy Zonneproducten Linea Mammababy Zonneproducten Linea MammababyZonneproducten Linea Mammababy

Linea Mammababy: De Gele Flamingo
Strandlaken: Zeeman
Bloomer Jackson: To the moon and back kids

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *