z

zesmaal moederliefde

Instagram - hanne_dem

Het is zowat ’the place to be’ anno 2017 : Instagram. Een ruime meerderheid onder de moeders heeft een eigen feed, en lijkt ook inspiratie op te doen door andere moeders te volgen. En dat juichen we alleen maar toe! Want er zijn heel wat geweldige dames die met veel liefde, en geweldige foto’s, hun kroost grootbrengen. De ene gaat voor picture perfect (want heeft gewoon geen behoefte om faalmomenten of andere zaken te delen) terwijl sommigen net dat minder perfecte delen. En dat is nu net waarom het allemaal zo geweldig is.

Wat of hoe je jouw feed aanpakt is jouw eigen keuze. Wil je inderdaad enkel de meest perfecte plaatjes delen, dan is dat helemaal ok. We beseffen toch allemaal dat het niet enkel rozengeur en maneschijn is in ieder huishouden?! ‘Ieder huisje zijn kruisje’. Dat gezegde is ook effectief een waarheid.  Maar het is aan de moeder/vader achter het gezin om te bepalen of ze het delen met de buitenwereld, of net niet. En dat vinden wij geweldig! De vrijheid waarin je zelf bepaalt wat je deelt, en hoe ver je daar zelf in wil gaan. Dus lieve instagrammers, laat elkaar daar allemaal gerust wat vrij in en respecteer ieders keuze voor wat hij/zij deelt.

Ga je voor minder perfect en deel je graag dat plaatje waarin beker melk nummer tegen de vloer gaat? Ook dat is helemaal ge-wel-dig! En neen, de belichting of achtergrond hoeft voor jou niet altijd perfect te zijn. Je deelt wat je nauw aan het hart ligt, en dat maakt het al minstens even prachtig als die picture perfect!

En omdat we pure moederliefde alleen maar toejuichen willen we jullie alvast enkele (want er zijn er zoooo veel geweldige) van onze favoriete feeds leren kennen. Volg jij ook zulk een geweldige mama’s? Laat ons dan zeker ook even weten wie jouw favorieten zijn!

Instagram - vicoloves@vicoloves – een geweldige mama van drie kleintjes die met veel liefde op tijd en stond de mooiste momenten binnen haar gezin deelt. Haar kids zijn om op te eten, en zij is de allerliefste super-mom!

 

Instagram - Chariko@chariko – Eén van de meest creatieve én knappe mama’s die met oog voor design en interieur twee prachtige zonen grootbrengt. Ze haakt als de beste, en lijkt dat ook nog eens allemaal vlotjes te combineren met 2 kiddo’s.

 

Instagram - paulienplaetinck

@paulienplaetinck – Een kersverse mama die sinds deze zomer 2 knappe dames mocht verwelkomen. Vroedvrouw en twin-mom, weinigen doen het haar na! De allerzoetste babyfoto’s laten ons helemaal wegdromen.

 

Instagram - hanne_dem@hanne_dem – Mama van een knappe zoon, en binnenkort ook nog een geweldige dochter. Vanuit de West-Vlaanders deelt ze de mooiste plaatjes. Oh, zeiden we al dat ze de mooiste spulletjes weet te scoren voor de baby in spé? Dus inspiratie alom!

 

Instagram - mamavanvijf@mamavanvijf – Een geweldige mama van vijf al minstens even geweldige kinderen. Puur en nuchter, maar met de juiste dosis liefde en humor deelt ze de leukste tips, foto’s en heeft ze ook nog eens een fantastische mom-blog.

 

Instagram - olapola_stefani@olapola_stefani – Mama van twee allerschattigste dochters, opnieuw twins, die ook op tijd en stond een dosis ‘botanicals’ deelt. De knuffels die haar dochters onderling delen, daar kan je niet anders dan bij wegsmelten.

CategoriesMom-style
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *