Z

Zelfzorg en een nieuw paar schoenen!

Zelfzorg en blundstone boots
Dat 2022 centraal staat voor zelfzorg, dat was al een zekerheid ergens eind 2021.
Voldoende zuurstof momenten door wandelingen, uitwaaien en tijd nemen voor onszelf. Veel rosé dates en koffiemomenten. Gelaatsverzorgingen, yoga en vooral zen-activiteiten. En bovenal: onszelf af en toe verwennen met een wishlist-aankoop.

Kwaliteit over kwantiteit. Zelfzorg komt in veel vormen. Kiezen voor die fantastische trui die al een tijdje de ogen uitsteekt, en net nu in sale is. Of die lederen boots die jarenlang meegaan, en praktisch zijn als mama.
En die laatste, die werden geleverd ergens in januari. Ik beken dat ze al jarenlang op mijn wishlist staan. Stevige, lederen en vooral tijdloze boots die snel aan te trekken vallen. Passend onder klassieke outfits, maar ook de casual wandeloutfit is helemaal on point met deze schoenen. Een nieuw paar schoenen, ook dat is zelfzorg.
Voor iedere drukke moeder klinken de chaotische ochtenden wel bekend in de oren. Wat maakt dat snelheid nemen op alle vlakken echt belangrijk is. Dat deze boots een perfecte aanvulling zijn op dat soms wat haastige leven, is een feit. De rekkers langs beide kanten maken dat je in no-time de schoenen aantrekt en zo de drukke werkdag tegemoet spurt.
Het Australische familiebedrijf dat de schoenen produceert is trouwens echt helemaal mee met de tijd. Ik heb zelf ook heel bewust getwijfeld over de vegan versie van deze boots, en blij met die optie bij Blundstone! Ook daar blijft kwaliteit een absolute zekerheid, maar met focus op ieders waarden. De boots komen aan in een fantastische verpakking, mét een doosje ledervet erbij. Want ze hebben naast liefde echt enkel af en toe een dosis verzorging  nodig als extra.
En zal ik je het meest fantastische vertellen? Ze zijn er ook voor heren en kinderen. Ze zitten echt fantastisch en zijn duurzaam. Ze kunnen tegen én wilde speelmomenten in de tuin, én zotte wandeltochten doorheen het bos, én strandwandelingen met nadien een druppel warme chocolademelk als afsluiter op de dag. Opnieuw: zelfzorg, liefde en ledervet lossen alles op!
Zelfzorg en blundstone boots
Zelfzorg en blundstone boots Zelfzorg en blundstone boots Zelfzorg en blundstone boots Zelfzorg en blundstone boots
CategoriesMom-style
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *