Z

Zomer maakt plaats voor winter

Herfst en winter kinderkleding Bijenkorf

Met de herfst die meer en meer zijn intrede lijkt te maken, gaat het houtvuur binnen gezellig aan en is het tijd voor echte cosy momenten thuis. ’s Morgens is het een stuk frisser dan enkele weken terug, dus trekken we de kids meer dan enkel een trui aan.  Een warme winterjas, een stevig paar laarzen of minstens stevige wandelschoenen, en bij voorkeur ook een muts/sjaal voor onze fietsende minimensjes.

Maar dan komt vaak de ontnuchtering. Want goodbye summer, hello fall! En dat wil ook zeggen dat de zomerkleerkast plaats maakt voor een iets warmere variant. En we dan ineens een kijk krijgen op de stuks uit de vorige wintercollecties die nog passen.Vaak valt dat deel heel hard tegen, en maakt de realiteit ons duidelijk dat zowel de agenda als de bankrekening een momentje mogen pinnen om die winter garderobe in te slaan.

Om ons alvast in tijd te laten besparen, is er gelukkig nog de webshop van de bijenkorf. Ideaal, want zowel voor de oudste dochter die dol is op de iets klassiekere merken als voor little Miss Anna die vooral gaat voor hip en trendy vinden we wat voor elk wat wils.

Een warme okerkleurige jas met een teddy-voering, een warmere mantel in donkerblauw, een gevoerde regenjas, … Allemaal in één klik terug te vinden. En dat we heuse fans zijn, daar maakten we nooit een geheim van. Snelle levering, vlotte website die zeer gebruiksvriendelijk is en zoveel meer. De Bijenkorf heeft het allemaal. Om heuse discussies te vermijden, laten we onze kids zelf hun winkelmandje vullen met favoriete stuks die we nadien samen met hen overlopen.

Benieuwd naar de favoriete stuks van Anna en Jef? We delen ze graag met je!

Herfst en winter kinderkleding Bijenkorf

Herfst en winter kinderkleding Bijenkorf

Herfst en winter kinderkleding Bijenkorf

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *