E

Een wereld van verschil

Een betere wereld

Je kan het niet negeren, de nieuwe campagne van ‘Sign for my future’. En terecht! Want het is vijf voor twaalf. Volgens sommigen zelfs vijf na twaalf. Maar dat we moeten schakelen willen we voor onze kids en kleinkinderen nog een gezonde toekomst garanderen. Want ieder gebaar maakt wel degelijk een wereld van verschil!

Help je bewust mee aan het tegengaan van de klimaatopwarming. Wil je ook een betere wereld? En vind je dat ook minstens de regering dringend in de startblokken moet schieten?! Teken de petitie op ‘Sign for my future’ want ook jouw stem telt!

En naast het tekenen van deze petitie doen we graag een oproep voor nog enkele prachtige initiatieven die onze wereld enkel maar een betere plaats maken. Zo is er ‘Boven de wolken’. Voor alle kleintjes, te vroeg geboren of niet levensvatbaar. Sterretjes, maar zo gemist door ouders en familie… En omdat die eerste ontmoeting tussen ouders en kind zo belangrijk is, neemt ‘Boven de wolken’ de mooiste foto’s van dat moment. Om eeuwig en altijd te koesteren. Om dat ‘welkom’ maar ook dat ‘afscheid’ tastbaar te houden. Koop je een dezer een ‘Innocent Smoothie’ waarbij het mutsje gehaakt werd door eenzame ouderen?! Bezorg het mutsje dan zeker aan de organisatie, zodat het kan gebruikt worden voor een prachtig sterretje! Ken/ben je iemand die handig is met breinaald en -garen?! Dan zijn jouw mutsjes-creaties ook meer dan welkom! Stuur ons even een dm voor alle info! ?

Is jouw kroost toe aan een nieuw paar schoenen nu de lente is aantocht is ( een beetje positivisme kan nooit kwaad he ?)?! Overweeg dan zeker een aankoop uit de Toms collectie! Want ‘one for one’ is een prachtig initiatief van dit merk! Bij ieder paar schoenen dat jij aankoopt, schenk je automatisch ook een paar aan mensen in nood. Want zo simpel kan het soms zijn…

En last but not least… Voor een hondenasiel in Spanje (dat verlaten/verwaarloosde) honden redt en een nieuwe en vooral betere toekomst schenkt zamelen we via Marie’s school allerlei spullen in. Heb je nog fleecedekens, hondenbrokken of andere culinaire lekkernijen voor een viervoeter? Eventuele andere toebehoren of accesoires? Alle kleine beetjes helpen, en krijgen een nieuwe bestemming! Zelf interesse om zo’n viervoeter te redden? Stuur ons een dm en we bezorgen je de contactgevens!

Want lief zijn voor elkaar, zorgen voor ieder in onze omgeving en onze planeet ? Dat is wat telt!

Een betere wereld

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.