W

Welcome to the madness

Welkom bij de hashtag momlife blog

Hallo en welkom op ons eigen chaotische plekje op het wereldwijde web! Een momlife blog die het niet zo nauw neemt met regeltjes en lekker eigenwijze content tracht te produceren. Als (naar ons eigen idee) toch wel hippe mama’s achter deze blog, zijn we zelf ook nogal eigenwijs en hebben we op regelmatige basis last van een iets te grote mond. Helaas bezitten we ook niet altijd de juiste filter voor de juiste gelegenheid. En onze humor, die is ook niet voor iedereen weggelegd :-p Verder zijn we (ook naar ons eigen idee) twee toffe madammen die positief in het leven staan en samen heel wat af lachen ondanks de madness van het momlife.
Ben je toch ietwat nieuwsgierig geworden, blijf dan zeker even rondhangen en laat ons weten wat je er van denkt!

Als werkende mama’s van elk drie kids kan het leven er soms wel een beetje hectisch aan toe gaan. We beleven de gekste dingen met onze offspring en de helft van de tijd lopen we onszelf voorbij. Maar we zijn ook helemaal gek op onze mini’s en de liefde overstijgt ruimschoots de mindere dagen. You know: momlife!

In ons hectische bestaan zochten we naar een uitlaatklep om even tot onszelf te komen en al onze trials en errors neer te schrijven. Naar de naam hoefden we niet lang te zoeken, want elke keer één van onze kids weer eens toeren uithaalt of het leven ons inhaalt en we even niet weten wat eerst te doen,klinkt het sowieso in koor: momlife!

We hopen dat jullie genieten van onze avonturen, ideetjes, tips en toch ook wel een beetje van onze prettig-gestoorde-geen-filter chaos!

#momlife trui: Finns Handmade

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

  1. Pingback:Finns Handmade is één van onze favoriete merken van dit moment!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.