Het leven van een voetbal moeder

Voetbalmoeder. Binnen enkele weken mag ik de titel officieel dragen. In gedachten zie ik mezelf al staan onder een mega paraplu, aan de zijlijn van het veld, aan het ‘cheeren’ voor mijn blondie.

Alsof de titel basketbalmoeder nog niet genoeg was, besloot mijn blondie dat voetbal meer zijn ding is. En mag ik dus binnenkort door weer en wind gaan supporteren voor mijn middle child. Geboren en getogen tussen een generatie ware voetballiefhebbers wist ik als geen ander dat tijdens het WK stilte goud was. Want ook al brulden de heren om ter luidst wanneer het doel net werd gemist, een zesjarige performer in spé die een optreden ten beste wou geven, werd steevast de kamer uitgestuurd ?

De WK gekte is desondanks toch wel een beetje blijven hangen en ik volg trouw onze duivels in het rood tijdens het hele kampioenschap. En blijf geloven in een beker tot het bittere eind. Zou dit dan het jaar zijn dat we die felbegeerde titel nog eens binnenhalen?

Dat ik zelf een duiveltje in spé zou grootbrengen, dat had ik niet gedacht. Want mijn blondie gaat voor niets minder. In zijn hoofd is hij de Kevin De Bruyne van zijn generatie. En dat mijn blondie luidop zo groot durft dromen, dat kan ik alleen maar aanmoedigen. Wie weet, staat hij daar binnen enkele jaren effectief op het veld in het rood, klaar voor een WK. Je weet maar nooit!

Dus deze moeder zal elke week trouw aan de zijlijn supporteren. Vanonder die mega paraplu. Door weer en wind. Rillend van de kou, maar met een warm hart. Een hart vol liefde voor die jongen met zijn blonde lokken die luidop droomt. Want als mijn blondie droomt, dan droom ik lekker mee.

Het leven van een voetbal moeder Het leven van een voetbal moeder Het leven van een voetbal moederVoetbal t-shirts: JBC Fashion

 

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *