K

Kant-en-klare voeding voor babies?!

Kant-en- klare babyvoeding? Neen, bij kind 1 zou ik het zelfs nog niet overwogen hebben. Want bij kind 1 wil je alles zo vers en zo homemade mogelijk. Geen haar op mijn hoofd dat dacht aan potjesvoeding, en dus stond deze moeder telkens grote porties ‘patatjes’ te maken die ik daarna in kleinere porties verdeelde in mijn diepvries. Ideaal voor onderweg, dacht ik althans. Maar niets is minder waar!

Hoewel ik mezelf weinig informeerde bij kind 1, veronderstelde ik automatisch dat potjesvoeding niet gezond is/was. Vitaminen, die haal je enkel uit zelfbereide groenten, dacht ik. Maar toen we een van de eerste malen een weekendje weg gepland hadden met een ‘aardappel-etend-kind’ zat ik met de handen in het haar. ‘Kan ik daar ter plaatste de voeding bereiden? Hoe kan ik alles het best vervoeren zonder dat het te warm wordt en niet meer ok is voor consumptie? Kan ik het laten ontdooien aan de omgevingstemperatuur?’… En dus kocht ik tegen mijn principes in voor de eerste maal een maaltijd in een glazen potje… Dochterlief was meteen fan, en dus voelde ik mezelf iets minder schuldig.

Het moment om mezelf te verdiepen in die wereld van kant-en-klare babygerechten. En toegegeven… Kant-en-klaar kan dus blijkbaar ook effectief én snel én gemakkelijk én voedzaam zijn.

Nutricia Get Together Nutricia Get TogetherToen we enkele maanden geleden de vraag kregen of onze #momlife-kleintjes interesse hadden voor het ambassadeurschap van Nutricia Baby ging er opnieuw voor ons een hele wereld open. Want ok, we gaven eerder al toe dat we toch overtuigd zijn van die kant-en-klare voeding. Maar nu we ook nog eens die hele wereld achter de voeding zouden ontdekken werd onze interesse alsmaar groter.  Dat je makkelijk contact kan opnemen met een voedingskundige via telefoon (0800 166 85), via chat of zelfs via whatsapp (+32 471 134 300) en jouw vragen met haar kan bespreken? Neen, dat wisten ook wij niet.


De komende maanden willen we samen met jullie dit avontuur delen. Wat we zelf ontdekken, eerlijke reviews over producten die onze kinders voor jullie testen (dit klinkt min of meer als dierproeven, maar dan de wel heel erg vriendelijke variant waarbij ook de proefdieren met veel plezier zelf de producten nuttigen 😉 ). Maar ook de wereld van allergenen, met baby Jackson als het ultieme voorbeeld, en de oplossing die Nutricia hiervoor aanreikt delen we met plezier.

We’ll keep you posted!

Nutricia Get Together Nutricia Get Together

 

CategoriesGeen categorie
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *