diy verjaardag traktatie

Acht kaarsjes blies onze blondie maandag uit. Die acht jaar vlogen voorbij en dat deed deze preggo emo mama wel een traantje weg pinken. Voor de (niet meer zo) kleine man telde vooral welke traktatie hij ging uitdelen. Want zo is hij: superlief en met een gouden hart.

En hoewel hij ook heel graag cadeautjes krijgt, hij straalt nog meer als hij zelf iets mag geven. Na wat brainstorm sessies was het duidelijk: hij wouden traktatie met Fruit-tella’s want daar is hij zelf ook gek op.

Andere jaren bakten we er al eens op los voor de klas. Maar omdat er veel kindjes jarig zijn die dag, besloten we dit jaar iets te maken dat de kids mee naar huis konden nemen. Om zo toch een beetje de overdosis zoet op 1 dag te beperken. In mei worden er blijkbaar heel wat babies gemaakt ?

Niets leuker ook dan om samen zelf iets in elkaar te knutselen. Dat maakt de pret alleen nog maar groter.

We kozen voor papieren zakjes (want beter voor de natuur) die je onder andere bij Ava kan vinden. Letter stempels om het zakje te versieren en een houten wasknijpertje om het af te maken. De zakjes werden gevuld met, juist ja, Fruit-tella snoepjes. Acht per zakje 😉

Fier als een gieter trok hij met zijn stapel zakjes naar school en de voetbal. Want nog een voordeel van deze diy traktatie: het is ook nog eens budget vriendelijk. Dus heb je ook zo eentje in huis die graag in grote getale uitdeelt, dan kan dat perfect op deze manier. Zeg nu zelf, een kind dat zo graag geeft, dat kunnen we alleen maar aanmoedigen toch?!

diy verjaardag traktatie diy verjaardag traktatie diy verjaardag traktatie diy verjaardag traktatie

 

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *