Veilig slapen met Aerosleep tips

bij de eerste kids stond ik er niet meteen bij stil. intussen leerde ik dat veilig slapen verder gaat dan bv de houding waarin ze liggen. Het matras, de lakentjes, de bedbumper… allemaal kleine elementen die samen mee zorgen voor een veilige nachtrust voor je kleintje. En voor een geruste nachtrust voor jezelf.

In mijn zoektocht naar veilige matrasjes en veilig slapen kwam ik bij Aerosleep uit. Al hun producten zijn wetenschappelijk getest en goed bevonden!

Met een baby in huis moet ik je niet vertellen dat een matrasbeschermer een must is. En ook daar vond ik eentje die alle puntjes op mijn lijstje afvinkt. Door de 3D honingraatstructuur ontstaat er voldoende luchtdoorlaatbaarheid zodat je kindje veilig kan ademen. Je baby slaapt bij wijze van spreken op een laagje lucht. En dankzij de absorptielaag wordt alle vocht opgenomen (want: lekkende luier, een beetje melk dat terug komt, je kindje dat zweet). De derde én waterdichte laag zorgt er dan weer voor dat het matras droog blijft.

Naast het matras en de beschermer bestaan er ook een hoofdkussentje (dat dankzij de uitneembare lagen meegroeit met je kindje), lakentjes en bedomranders die allemaal voorzien van diezelfde luchtdoorlatende structuur. Kortom, alles dus om je kindje veilig te laten slapen!

Ik was al fan na het ontdekken van het Aeromoov reisbedje (bij mij op nummer 1 van must have baby producten). En het mooie is, je hoeft niet veel te reizen om het te kunnen gebruiken. Ik neem het mee als we op bezoek gaan, ergens een dagje gaan logeren en zelfs als we gezellig in onze tuin zitten.

Kort gezegd, veilig slapen is zo belangrijk! En elk klein detail dat daar mee kan voor zorgen ook. Dus in de bedjes hier thuis zal je alleen nog deze matrasjes vinden. En slaapt deze mama met een veel geruster hartje.

Veilig slapen met Aerosleep tips Veilig slapen met Aerosleep tips Aerosleep tips Veilig slapen met Aerosleep tips Aerosleep tips

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *