D

De allerleukste Sint-uitstappen op een rijtje

Sint uitstappen - Huis van de Sint

Je kan er niet omheen. Zowat overal zijn er de allerleukste activiteiten voorzien, in bijna alle (kinder)winkels kan je een bezoekje brengen aan de Sint of één van zijn hulp-exemplaren. En zeg nu zelf, dit is toch genieten voor groot én klein?! En terwijl we aftellen naar 6 december, voorzien we de allerleukste activiteiten voor ons kroost.

Om je wegwijs te maken in het ruime aanbod van evenementen en activiteiten zetten we alvast enkele van onze favorieten op een rijtje. Sommige activiteiten zijn kosteloos, anderen zijn betalend en soms op voorhand te reserveren. Er is een aanbod voor ieders budget, maar ze zijn allemaal te leuk

1. Het huis van de Sint :

Wil je een kijkje nemen in de slaapkamer van de Sint, of ben je benieuwd naar hoe de badkamer van al die pieten er nu uit zou zien? Dan is het huis van de Sint een absolute must-do! Helemaal gratis, en op woensdag en tijdens het weekend kan je de Sint zelf treffen in zijn huis.

Sint uitstappen - Huis van de Sint Sint uitstappen - Huis van de Sint

2. Expo van de spiekpietjes :

Dat Oostende een prachtige stad aan zee is, dat wist je waarschijnlijk ook. Maar dat je in het Fort Van Napoleon nog tot begin december een bezoekje kan brengen aan de expo van de spiekpietjes vertellen we je graag! Na de expo kan je een heus pietenparcours doorlopen, en wie weet sleep jij ook dat pieten-diploma in de wacht! Info en prijzen kan je vinden zijn hier terug te vinden.

Sint uitstappen - Huis van de Sint Sint uitstappen - Huis van de Sint Sint uitstappen - Huis van de Sint

3. Sint in de piste :

Een prachtige spektakelshow met een leuke mix tussen circusacts en een Sinterklaasshow-gehalte. Waanzinnig leuk voor groot en klein! Snel zijn is de boodschap, want tickets zijn op voorhand te reserveren en de plaatsen zijn beperkt. Onze kids zijn helemaal fan, en vragen al sinds de zomer wanneer de nieuwe voorstellingen ingepland staan. Over prachtige herinneringen gesproken, dit komt zeker op hun lijstje te staan ;-). Dit weekend zijn het de laatste voorstellingen dus snel zijn is de boodschap!

Sint uitstappen - Huis van de Sint Sint uitstappen - Huis van de Sint

4. Brief aan de Sint :

Geen ‘echte’ uitstap, althans niet veel verder dan de lokale postbus. Maar een absolute must-do! Maak samen met jouw kids de allerleukste tekening, wishlist of liefste brief en post hem naar ‘Sinterklaas, Spanjestraat 1, 0612 Hemel’. Postzegel hoeft niet, maar noteer wel duidelijk het adres van jouw kleintje op de envelop want antwoord volgt er zeker en vast in postformaat!

Sint uitstappen - Huis van de Sint Sint uitstappen - Huis van de Sint

Veel plezier!

 

Foto’s: Event Photographers United

Chocolade: Libeert

 

CategoriesGeen categorie
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *