Twonager on the go: Maxi Cosi Adorra

Op stap met een koppige, neen zeggende, bijna tweejarige. Het is soms wel best een uitdaging. Hij wil alles zien, alles vastgrijpen, alles proberen. Wat mama doet, wil hij ook doen. En wat niet mag, dat is uiteraard nog het leukste van alles. Omdat we praktisch elke zaterdag werken en hubby maandag vrijaf heeft, proberen we dan af en toe wat ontspanning in te plannen. Even tijd om wat te recupereren van het drukke weekend.

Eén van onze favoriete manieren om even samen te ontspannen, is gaan ontbijten of lunchen. Even tijd om wat bij te praten onder het genot van een tas koffie. Maar omdat maandag ook geen-creche-dag is voor Mister terrible two, vergezelt hij ons doorgaans op deze uitstapjes. En hoewel hij uitstapjes helemaal geweldig vindt, is in de kinderwagen zitten niet zijn meest favoriete onderdeel. Want, hij heeft twee voeten en die willen liefst alle kanten uit, behalve de kant die mama en papa uitgaan. Maar vreemd genoeg, sinds ik de Maxi Cosi Adorra heb, lijkt het kind ineens mega fan van kinderwagen ritjes.

Het kind dat enkele maanden terug moord en brand schreeuwde op een shopping tripje, geniet nu met volle teugen wanneer we rondrijden. Hij kijkt zijn ogen uit en verteld honderduit over alles wat hij ziet. In de Adorra zit hij lekker hoog waardoor hij alles goed kan zien. Hij lijkt wel de koning op zijn troon ? En doordat het zitje naar beide kanten kan gemonteerd worden, kan je naargelang de uitstap je kindje naar jou toe laten zitten of naar de andere kant. En wat blijkt? Ons kind zit liefst naar ons toe. Zodat hij én mama kan zien én alles rond zich. Op ons meest recente shoptripje, viel hij zelfs in slaap in de kinderwagen. Ik geloof het nog steeds niet ?We kunnen dus stellen dat hij zich heel comfortabel voelt in de kinderwagen. En dat hij net als mama een ware Maxi-Cosi fan is ?

Twonager on the go: Maxi Cosi Adorra Twonager on the go: Maxi Cosi Adorra Twonager on the go: Maxi Cosi Adorra

Wat ik zo geweldig vind aan de Maxi-Cosi Adorra:

-makkelijk wendbaar
-compact zowel in gebruik als opbergen
-die extra large boodschappenmand
-het zitje in twee richtingen kunnen plaatsen
-de luxueuze afwerking

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *