T

Twee keer Moederdag

moederdag cadeautips

Moederdag is voor de meesten al voorbij. In mei vierden we onze mama’s in geuren en kleuren. Echter leven wij op het randje van de parking en ‘over het water’ en zien we onze mama’s zo graag dat we ze (minstens) twee keer per jaar in de bloemetjes zetten. Letterlijk en figuurlijk dan.

Ook nu gingen we weer op zoek naar de allerleukste manieren om onze mama’s een fijne Moederdag te bezorgen. We zochten met veel liefde cadeautjes uit en plannen volop een lekker etentje waarbij we hen eens lekker in de watten leggen onder het krijgen van cadeautjes.

En omdat we er zeker van zijn dat er onder jullie nog velen zijn die of in het Antwerpse wonen of die ook graag de mama’s een keertje extra verwennen, zetten we onze tips even op een rijtje!

 

Juweeltjes doen het altijd:
Toen we voor de mama’s shopten, konden we het natuurlijk niet laten voor onszelf ook nog wat in het winkelmandje te klikken. Want als onze mannen het niet doen twee keer Moederdag vieren ?Wat we voor de mama kochten, kunnen we natuurlijk nog niet tonen #partypooper, maar onze eigen aanwinsten die tevens een leuke tip zijn, delen we graag! Een grote hit vonden we onze naamkettingen (die je ook zalig kunt layeren). Maar ook de oorringen die in ons mandje vielen, vallen helemaal in de smaak!
moederdag cadeautips moederdag cadeautips

 

The gin to our tonic:
Ok, ok, deze willen we eigenlijk gewoon zelf nu we (niet zwanger) aan de cocktails kunnen ? En dat de fles er ook nog eens zo mooi uitziet en achteraf dus perfect als hippe vaas kan dienen, vinden we uiteraard ook reden genoeg.
moederdag cadeautips

 

I feel a Zoo when I look at you:
Wist je dat je bij de Zoo ook een abonnement kan kopen waarmee je het hele jaar door zowel bij de Zoo als Planckendael op bezoek kan? Zo kunnen onze mama’s onbeperkt op stap met de kleinkinderen voor eindeloos speelplezier!
moederdag cadeautips

 

At the movies:
Zeg nu zelf, wat is er leuker dan een heerlijk filmavondje of dagje. Een filmdoosje is dan ook een perfect cadeau voor de film liefhebbers onder de mama’s. Kunnen ze meteen met de kids naar de nieuwste Winnie the Pooh ?
moederdag cadeautips

 

Oh snap!:
We spreken in de eerste plaats voor onszelf maar zijn er zeker van dat onze mama’s dit ook een topcadeau zouden vinden. De Instax camera! Instant foto plezier en blijvende herinneringen om te koesteren. Hoe perfect kan een cadeau zijn!
moederdag cadeautips

 

Zeg het met een bloemetje:
Een beetje cliché misschien, maar welke mama houdt nu niet van bloemen. En als die bloemen dan ook nog eens elke week of elke maand aan haar deur worden gebracht, dan blijft het plezier duren. Met een leuke giftcard kiest ze zelf wanneer, of jij kiest voor haar! Euhm manlief, wij zijn fan ?
moederdag cadeautips

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *