T

Team roze of team blauw?

Geslacht: team roze of blauw

De spanning is te snijden, want na 3 jongens is team roze deze keer toch best groot. Er wordt gejuicht vanuit de coulissen voor strikjes en rokjes. En ja, een vrouwelijk lid toevoegen aan ons gezin, dat zouden we geweldig vinden. Maar een jongen is even welkom!

Dus team blauw of roze, ons maakt het allemaal niet uit. Om even met een mega cliché te gooien: als onze baby maar gezond ter wereld komt. Dat is waar we op hopen. En ja, dat menen we echt. We vinden de gezondheid van dat kleintje belangrijker dan het geslacht.

En dat is meteen de reden waarom we deze keer besloten dat we het geslacht niet willen weten. We willen ons laten verrassen bij de geboorte. Dat lijkt zo magisch om pas te ontdekken het moment dat je dat kleine hummeltje voor het eerst in je armen houdt.

Is het moeilijk? Soms wel! Dus, ik ben wellicht 1 van de meest nieuwsgierige personen op deze planeet als het op zulke dingen aankomt. Dus ja, soms twijfel ik. Maar meteen erna denk ik: neen, ik wil het echt niet weten. Toen de brief met de Nipt-resultaten in de brievenbus viel, verstopte ik hem dan ook snel om de nieuwsgierige supporters geen kans te geven. Want dat zijn er wel wat. Ik krijg steevast de vraag of ik toch niet wil weten wat het wordt. Dat ze het echt niet vinden kunnen dat ze zo lang moeten wachten. Sorry mensen, nog een 20 tal weken geduld ?

Maar spannend is het dus wel! Blijf ik een all time boysmom, of krijg ik wat vrouwelijke versterking in mijn team? Onze jongens willen deze keer wel heel heel graag een zus, maar ik ben er van overtuigd dat hun liefde even instant groot is als er nog een jongen bij komt. En zo een heel mannen team in mijn huis, dat zie ik ook wel zitten. Dus samen met alle supporters, wacht ik zelf in spanning af.

Geslacht: team roze of blauw

Foto’s: Carina Kaba Photography
Vest: Zara Mum
Kleedje: Zalando Maternity

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *