S

Staycation met de Bijenkorf

Zomervakantie tips
Na zo’n heuse quarantaine periode is de hamvraag…. Op vakantie of maken we er het beste van tijdens een staycation?! Wat het antwoord ook moge wezen, de juiste essentials zijn een musthave! En laat ons het sombere weer van de afgelopen dagen even negeren… Want een nieuwe bikini voor dochterlief, een hippe zwembroek voor onze stoere zonen of die fancy zonnebril op hun snoet… Zonder kunnen ze toch niet?!

Veilig gaan genieten in een vakantiehuisje, kamperen in eigen tuin of leuke dagtrips doorheen Vlaanderen en omstreken. Eigenlijk maak je zelf het beste van die zomervakantie. Een dagje aan het strand met veilige afstand van de andere dagtoeristen, of gaan stappen in de Ardennen? Of zelfs de leukste vergeten plekjes rond Gent ontdekken? De kinderen genieten, en dus wij als moeders ook! Pootje baden op het strand van Sint-Anneke, of een dagje genieten op het water bij Puyenbroeck terwijl manlief de waterfietsen voortduwt? Hell yeah! Maar dit kan uiteraard niet zonder aangepaste tenue of passende zwemoutfit. Nu met alle maatregelen en vooral het soms complexere gegeven wat winkelen betreft, is het online walhalla nog meer ons ding. Bovendien is er vaak een snelle levering, en hoef je op het bestellen na verder niets meer te doen. Een dag (of twee) later ligt het pakketje aan jouw deur, et voila! Dus geen nood nu zoonlief zijn billetjes niet meer in die zwembroek van vorige zomer passen. Of nu je die matching bikini zag bij de Bijenkorf. Bestellen maar en klaar!

En weet je wat helemaal fantastisch nieuws is?! Voor onze (bijna)-tieners hebben ze ook de Ray-Ban junior collectie. De mooiste zonnebrillen die hun ogen beschermen, en meteen nog hip staan ook. Twijfel je, of ben je er niet meteen uit wat of hoe de beste zonnebril is? Dan is er de chatfunctie en uitgebreide productomschrijving. Ze staan je bij met raad en daad, en helpen je in het doorhakken van die keuzeknopen… Toch niet helemaal je ding, het exemplaar dat je bestelde? Dan kan je echt super eenvoudig teug sturen en ruilen!

Zomervakantie tips

En als je dan toch die nieuwe zwemoutfit bestelde? Dan is het meteen ook tijd om nog even te kijken of je de nodige zonneproducten hebt om dat strand onveilig te maken of onze schouders en snuit te beschermen tijdens een dagje stappen. Want zelfs met somber weer is het belangrijk de kids (en jezelf!) goed te beschermen tegen UV-straling. Zonneproducten van vorig jaar bieden niet meer de nodige bescherming, maar kan je na het douchen prima gebruiken als extra hydratatie. Een handige spray, of eerder een stick voor in het gezicht? Je kan het er allemaal vinden en het bespaart je een tripje richting de apotheek!

Geniet van een fijne zomervakantie, het shop-uitje en ‘you can thank us later’ voor alle tips ;-)!

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *