S

Say What?! Say SWAP!

Instaswap 2017 spring edition
Ik volgde vorig jaar in de lente het advies van een lieve vriendin en collega. Ik schreef me in voor de instaswap. De wat?! Juist ja, de instaswap! Onder het motto van ‘echte post is zoveel leuker’ zijn er heel wat moedige dames (en heren) die de allerleukste swaps organiseren op instagram. Je schrijft jezelf in (al dan niet kosteloos) en nadien ontvang je een mailtje met naam + adresgegevens van jouw swapmaatje.

De instaswap is mijn all-time favoriet, maar er zijn nog veel leuke varianten. De wit-zwart-swap, de hout-swap, de thee-swap, de papier-swap en ga zo maar door! Marie is helemaal gek op de kidsswap, die vasthangt aan de Instaswap. Onder de hashtag #swap kan je heel wat leuke pakketten bewonderen op ig, en doe je bergen inspiratie op.

Nadat ik mjin swapmaatje doorkrijg, speur ik eerst even rond op zijn/haar feed. Het is leuk een doos te ontvangen die aansluit bij jouw stijl/interieur/persoonlijkheid, dus probeer ik net hetzelfde te doen voor diegene die mijn swap zal ontvangen. Ik probeer een mix te bewaren tussen zelf gemaakte spulletjes (porselein beschilderen, kleine naaiwerkjes, …) en de allerleukste gadgets/hebbedingen die ik speciaal aankoop. Let wel op bij het samenstellen dat je rekening blijft houden met het gewicht van jouw pakket. Het is afhankelijk van de organisatie maar sommige swaps lopen over heel Europa heen en dus kunnen de verzendkosten wel oplopen.

Instaswap 2017 spring edition Instaswap 2017 spring edition Instaswap 2017 spring edition Instaswap 2017 spring edition

Zelf pak ik alle spulletjes allemaal individueel in. Ik laat het kind in me los bij het versieren van de doos waarin alles verzonden zal worden. De klassieker blijft nog steeds een handvol confetti die je over de cadeautjes heen strooit. Want het leven is één feest en zo is ook onze swap! Een leuke kaart of briefje erbij en klaar. Op dat kaartje maak je jezelf ook ‘bekend’, want dat blijft geheim voor diegene die jouw swap ontvangt totdat het pakket effectief aangekomen is.

Instaswap 2017 spring edition Instaswap 2017 spring edition Instaswap 2017 spring edition

Bij de ‘spelregels’ krijg je ook door wanneer het pakket verzonden dient te worden, en dus dien je dit tijdig of op de effectieve verzenddatum zelf te versturen. Ook weer in diezelfde regels wordt opgenomen of je op voorhand al een leuke foto mag plaatsen op jouw feed, of dat je dient te wachten tot een bepaalde foto-dag waarop iedere ontvanger/verzender met trots zijn creaties en spulletjes showt!

Een absolute aanrader, want echte post blijft leuk!

Swap pakket: Grietje Verhoeven

#momlife armband: Atelier Deluxe

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

  1. Pingback:Finns Handmade is één van onze favoriete merken van dit moment!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.