T

That’s how we stroll

Review Maxi Cosi Adorra kinderwagen

Als je aan mij vraagt wat een kinderwagen allemaal van voordelen moet hebben, dan is mijn antwoord heel simpel! Hij moet compact zijn, makkelijk in gebruik en over een handige en ruime boodschappenmand beschikken (because this momma loves to shop). En als het even kan, moet hij er ook leuk en stijlvol uitzien.

Ja, deze mama weet wat ze wil en is dus ook redelijk veeleisend (volgens de hubby dan toch). Zeven jaar geleden, bij kind nummer twee, viel mijn keuze dan ook op de toenmalige Maxi-Cosi Mura die al die puntjes met glans doorstond. De kinderwagen ging een heel aantal jaren mee tot het kind te oud werd voor een kinderwagen. Plannen voor een derde kind waren er toen niet, dus deze mama hield grote kuis in de baby uitzet en ook de kinderwagen kreeg een nieuw plekje in een ander gezin.

Fast forward naar een vijftal jaar later, waar er toch nog een babykriebel ontstond. Nu nog eens twee jaar later maakt er intussen een vrolijke eenjarige het hele huis onveilig. En die eenjarige, die gaat ook heel graag op pad. Zolang we maar vooruit gaan en hij niet te lang op dezelfde plaats moet blijven, is op stap gaan zijn lust en leven. Het vereisten-lijstje bleef hetzelfde en opnieuw vond ik het antwoord terug bij Maxi Cosi. Deze keer in de Adorra uitvoering, want die boodschappenmand is megaaaaa, yes!

Review Maxi Cosi Adorra kinderwagen Review Maxi Cosi Adorra kinderwagen Review Maxi Cosi Adorra kinderwagen Review Maxi Cosi Adorra kinderwagenNu ik de kinderwagen al even kon uittesten, kan ik besluiten dat hij echt is wat ik er van hoopte en zoveel meer! Door de twee kleine wielen vooraan, is de kinderwagen super makkelijk hanteerbaar. Best wel handig wanneer ik weer eens als een halve pakezel op pad ben, mom of three en zo. Daarnaast kan je hem ook heel compact opvouwen. Dus zelfs in een wagen met kleinere kofferbak past hij nog steeds. Ook opengevouwen is hij heel compact, dus je manoeuvreert als niets overal tussen. Door de compactheid neem je hem ook heel makkelijk mee als je gaat lunchen of een terrasje doet. De handgreep is heel snel en makkelijk verstelbaar en je brengt de kinderwagen van zit- tot ligstand in twee seconden!

En dan, die boodschappenmand! Dat is de droom van elke shopaholic! Die is zoooo ruim en er past zoveel in! De dagen waarin ik met armen vol boodschappen ook nog eens een kinderwagen moest besturen, zijn definitief over. Dus wanneer we op stap gaan met alle kids, kunnen ook de basketbal, de rugzak (want hé, waarom zou je die zelf dragen) en alle andere spullen waar ze niet zonder kunnen gewoon onder de kinderwagen. Momlife at it’s best!

En weet je wat helemaal top is? Je kan er nu eentje winnen! Klik snel door op deze link om kans te maken: http://bit.ly/2LGO3M2

Review Maxi Cosi Adorra kinderwagen Review Maxi Cosi Adorra kinderwagen Review Maxi Cosi Adorra kinderwagen

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *