P

Project renovation: hoe het begon

Project renovatie: het begin

Toen we ons huis kochten, waren de meningen verdeeld. Het overgrote deel van de supporters trokken hun wenkbrauwen op. Want ze zagen een huis, groot weliswaar, maar met heel (heel) veel werk. Het ongeloof dat hier iets van te maken viel, was dan ook groot. Een enkeling zag wat wij zagen: een huis met heel veel potentieel. Dat een serieuze renovatie nodig was, hield ons niet tegen.

Het huis stond niet eens op ons lijstje. Per toeval kwamen we er terecht. En wat we zagen, beviel ons meer per kamer die we inliepen. Wat helemaal de doorslag gaf, was de tuin. Het beeld van zomerse etentjes, barbecues met vrienden en familie, lange zomeravonden buiten en vooral onze spelende kinderen in die oase van rust, sprong meteen in mijn hoofd en liet me niet meer los.

Was er twijfel? Zeker wel! Hoe gingen wij met een kind, twee drukke jobs en een eigen zaak tijd overhouden om van dit huis een thuis te maken? Na de nodige technische inspecties (om er zeker van te zijn dat we geen verborgen bouwval kochten) hakten we de knoop door. En we sprongen in dit avontuur, eyes wide open en stiekem toch wel met een bang hartje. De hubby net iets banger (want iets doordachter) dan mij. Ik ben meer van het impulsieve soort. Een beslissing is bij mij vaak gebaseerd op gevoel, in plaats van op logisch denken. Maar h√©, that’s just me. En gelukkig bleek mijn gevoel deze keer goed te zitten.

Project renovatie: het begin

Een avontuur werd het wel. Sommige momenten wou ik liefst gillend wegrennen. Als in ver weg en nooit meer terugkeren ? Maar nu 9 jaar later is het het meer dan waard geweest. De grootste werken zijn achter de rug en nu kunnen we inrichten. Van dit huis een thuis maken.

En dat avontuur kunnen jullie meevolgen op onze blog! Tot snel!

 

 

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *