Playmobil giveaway Super 4 Ruby

Deze maand mag #momlife een half kaarsje uitblazen. We zijn zo overweldigd door alle lieve reacties die we tot hiertoe al kregen. En we kijken uit naar nog veel meer mooie momenten die we met jullie mogen delen. Omdat elk excuus goed is voor een feestje, laten we dit niet zomaar aan ons voorbij gaan en laten we jullie graag mee genieten! Daarom is het in november de hele maand feest met leuke giveaways voor onze trouwe fans!

We starten het feest met het weggeven van een set van de Super 4 van Playmobil. Een prachtige set die zowel de boys als de girls kan bekoren en waar we zelf instant nostalgische gevoelens van krijgen. Want zeg nu zelf, wie van ons groeide niet op met Playmobil!

Playmobil giveaway Galjoen Kameleon Playmobil giveaway Super 4 Ruby

Onze mini’s zijn ook helemaal fan en testten met veel plezier de set uit. En keurden ze ook helemaal goed! Het schip heeft superveel ‘verborgen’ hoekjes, garant voor uren speelplezier. Wat helemaal leuk is, is dat deze set helemaal unisex is. En dat kunnen we alleen maar toejuichen! Het galjoen kan drijven (hallo badtijd vol plezier) en de kanonnen werken echt! Do we need to say more?

Nog een voordeel: de set is zo makkelijk te monteren dat de kids het lekker zelf kunnen doen. En mama, juist ja, die kan intussen even genieten van wat me time 🙂

Vele uren later zijn de piraten gevechten hier nog volop aan de gang. Een stoer gevecht met een flinke dosis girlpower (dankzij de kunsten van piraat Ruby) eindigt steevast met een wapenstilstand en een feestje in de andere Playmobil werelden.

Playmobil giveaway Super 4 Ruby Playmobil giveaway Super 4 Ruby Playmobil giveaway Super 4 RubyHeb jij ook zo een mini die helemaal gek is op Playmobil? Doe dan snel mee en maak kans op deze geweldige set!

Wat moet je doen?

 1. Laat in een reactie onder deze blogpost weten wie jullie favoriete Super 4 personage is.
 2. Like #momlife op Facebook & Instagram
 3. Deel deze blogpost met andere liefhebbers
 4. De giveaway loopt tot en met 15 november, winnaar wordt bekend gemaakt op 16 november

That’s all! Veel succes!

 

Playmobil giveaway Galjoen Kameleon Playmobil giveaway Galjoen Kameleon Playmobil giveaway Galjoen Kameleon Playmobil giveaway Galjoen Kameleon Playmobil giveaway Galjoen KameleonPlaymobil giveaway Galjoen Kameleon Playmobil giveaway Super 4 Ruby

 

 

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

 1. Liesbeth says:

  OOoh Wat een leuke speelset, onze jongens zijn helemaal dol op playmobil tegenwoordig. Hier wordt zonder twijfel het kanon als favoriet personage gekozen 🙂
  Fingers crossed and Happy Birthday ladies

 2. Sweetmonsterkids says:

  Oh wauw,
  Hier zijn ook de ridders populair! Wat een fijne actie, we doen graag mee, met drie kids in huis hebben we fantasie in overvloed. Groetjes

 3. Laure-Anne says:

  Wij doen ook graag mee. Mijn 3 jongens zijn zot van Playmobil en dus ook van Super 4! We hebben al wat piraten in huis maar dit galjoen zou hun verzameling vervolledigen. Ze vinden piraat Ruby wel leuk, een stoere meid!

 4. Maaike says:

  Oh super leuk! Alexander is mega fan van Playmobil. Ruby is zijn favoriet. Deze set zou hem helemaal blij maken en zijn twee zussen kunnen meespelen ??

 5. Valerie de smet says:

  Mijn drie jongens vinden ‘galjoen kameleon’ helemaal top! Het zou zo leuk zijn dit te winnen… zo een coole set! Mijn dochtertje haar favoriet is dan meer elfje maar wat maakt het uit. Zolang ze hier alle vier maar gezellig samen mee kunnen spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *