Dr Oetker Pizza Fresca filmavond

Met een zoon die twee avonden per week basket en de andere die twee andere avonden voetbalt, is het hier best een drukke bedoening. Tel daar elk weekend ook nog eens twee wedstrijden bij en je krijgt zo wel een beetje een idee. Een rustige avond, dat valt hier niet vaak voor.

Dus eens een avondje met mijn jongens kunnen doorbrengen, is best een uitdaging. Maar als het dan toch eens lukt, is een filmavondje onze favoriet. En bij een filmavond hoort natuurlijk pizza. Want net als mama, zijn de jongens ware pizza lovers.

Ons avondje begint daar doorgaans dan ook mee. Hoewel we allemaal wel onze vaste voorkeur hebben, maken we er meestal een heel pizza buffet van, zodat iedereen van de verschillende smaken kan smullen. En we zijn ook best wel verknocht aan onze Dr. Oetker pizza’s. Dus nu ze met een nieuwe soort pizza op de markt zijn gekomen, stonden we uiteraard op de eerste rij om die even uit te proberen. Vanaf nu vind je de pizza’s niet enkel in de diepvries afdeling, maar ook in de versafdeling. Ja, je hoort het goed, een heerlijke verse pizza, de Dr. Oetker Pizza Fresca gedoopt. En hij smaakt ook nog eens overheerlijk zoals we gewend zijn, een lekker krokante korst en de lekkerste toppings. Onze kids zijn helemaal fan en toegegeven, wij ook 🙂

Dr Oetker Pizza Fresca filmavond Dr Oetker Pizza Fresca filmavond

Na de pizza, kiezen we een film, wat soms een uitdaging is met de verschillende leeftijden. Als we eindelijk gekozen hebben, installeren we ons op de zetel en mag de popcorn natuurlijk ook niet ontbreken. De aandachtsspanne van onze zevenjarige is meestal redelijk beperkt en al gauw babbelt hij honderduit in plaats van naar de film te kijken. Maar eigenlijk maakt dat niet uit. Wat de filmavond zo leuk maakt, is dat we allemaal samen zijn. Dat ik eens kan genieten van lekker knuffelen met mijn mannen. Hen lekker dicht bij me heb. En dat niets moet. Geen deadlines. Geen opdrachten. Gewoon heerlijk niksen met de liefdes van mijn leven.

Met de herfst en winter voor de deur, worden de avondjes nog gezelliger. Gedempte lichten, een lekker warm dekentje. Ja, daar kijk ik nu al naar uit!

Dr Oetker Pizza Fresca filmavond

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *