P

Pannenkoeken met bosbessen

Pannenkoeken met bosbessen

Ik ben niet zo gehecht aan brood als maaltijd en vervang het dan ook heel vaak door andere dingen. Een yoghurt bowl of muesli met veel fruit. Of een heerlijke ontbijt pannenkoek. Ook graag met heel veel fruit dan. De kids smullen lekker mee en moeder stijgt weer drie punten op het scorebord ?

Nu is de ene ochtend de andere niet, en zorgt mijn zwangere lijf al eens voor wat minder energie. Op die dagen durf ik ook al eens naar een pannenkoeken mix grijpen, in plaats van zelf aan de slag te gaan met het deeg. En laat de mix van Dr. Oetker nu eens de makkelijkste en lekkerste zijn die ik al tegenkwam. Met veel liefde en een goeie pannenkoeken pan, tover je de heerlijkste kleine (of grote) pannenkoeken tevoorschijn.

Het extra leuke eraan vind ik dat je ze zowel hartig als zoet kan eten, en elke keer weer iets nieuw kan proberen.

De bosbessen/frambozen versie blijft 1 van mijn favorieten, maar de opties zijn eindeloos. Ik werk ze graag ook wat mooi af zodat ze er nog lekkerder uitzien. Wat besjes en ahornsiroop bovenop en het smullen kan beginnen.

Ook ideaal als brunch 😉 Dus weet je nog niet wat je straks op dat familiefeest op tafel gaat toveren, dan kan je hier alvast mee aan de slag!

Pannenkoeken met bosbessen Pannenkoeken met bosbessenPannenkoeken met bosbessen

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *