O

Op kamp met Idee Kids

Op kamp met Idee Kids

Je kent het wel. Hoera, het is vakantie! Even geen schoolrush maar dan begint die hele opvang-puzzel. Ofwel heb je zelf vakantie, maar hoe hou je dan in godsnaam jouw kids de hele dag bezig terwijl je eigenlijk ook wel eens aan die lente- of zomerschoonmaak zou moeten beginnen. Of die hal eindelijk een likje verf verdient. Dan is dit jouw oplossing: een Idee Kids kampje!

Beide dames gingen hier een weekje op kamp. Zonder overnachting weliswaar, maar met een allerleukste daginvulling in een thema dat ze zelf konden kiezen. Koekjes bakken, groene vingers of een circuskampje. Het aanbod is reuze ruim, en er is altijd wel iets wat aanleunt bij de interesse’s van jouw kleintje. Hier was de keuze snel gemaakt, en namen ze beide deel aan een circuskampje. Gaande van knutselen, tot echte acrobatentoeren tot leuke spelen met de hele groep.

Waarom we zo’n fan zijn? Naast de fijne en prima uitgewerkte activiteiten voel je vanaf seconde 1 op zo’n kamp het enthousiasme van de monitoren. Ze vangen jouw kids bij het afzetten prima op, en doen dit ook de hele dag lang met diezelfde gedrevenheid. Marie leerde de meest waanzinnige kunstjes en is voortaan helemaal dol op jongleren en koorddansen. Anna maakte een leuke vlaggenlijn, accessoires voor een optreden en leerde de allerleukste dansjes. Dit kampje biedt in mijn ogen exact diezelfde voordelen als een kind dat aansluit bij een jeugdbeweging. Ze leren zorgen voor elkaar, vrienden maken voor hun kindertijd (of voor het leven) en functioneren in groep.

De kampjes zelf zijn vaak van 9u tot 16u voorzien, maar helemaal in functie van werkende ouders is er de mogelijkheid om kids in voor- en na-opvang te voorzien. Op die manier heb je iets meer flexibiliteit naar jouw eigen werkuren toe, en kan je dus een volledige werkdag overbruggen.

Of Anna en Marie volgende keer ook weer aansluiten? Zeker weten! Met het nodige enthousiasme maakten ze dit al duidelijk net na hun optreden op de allerlaatste kampdag. Want correct, op de laatste kampdag is er een toonmoment voor de ouders/grootouders/vrienden. Prachtig uitgewerkt tonen ze per kampgroep wat ze die week leerden en waar ze helemaal in uitblinken. Apetrots trad Marie op en toonde ze haar kunstjes met flow sticks en al koord dansend glunderde ze! Anna zong uit volle borst mee met het liedje dat ze aangeleerd kregen, en pronkte in haar zelfgemaakte outfit.

Zelf ook een kampje boeken? Klik snel op deze link en maak gebruik van de kortingscode HASHTAGMOMKIDS om jouw kampje te boeken met een leuke korting!

Op kamp met Idee Kids Op kamp met Idee Kids Op kamp met Idee Kids Op kamp met Idee Kids

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *