L

Lekker en gevarieerd ontbijten met kids

Ontbijten met Kellogg's

Als het van onze grootste kids afhangt, bestaat ontbijten voor hen elke dag uit hetzelfde. Wij als mama’s zien toch graag ook eens wat variatie op hun bord.  Niet voor niets is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag. Maar omdat we zelf zulke fans zijn van een lekkere brunch of ontbijt, willen we het ook voor onze kids extra leuk maken. En omdat ze nu eenmaal fan zijn van ontbijtgranen, mogen die natuurlijk ook niet ontbreken op hun menu. 

Regelmatig zitten we in het weekend met zijn allen samen voor een gezellige ochtend. Waar voor ons een mooi aangeklede tafel en een gezellige sfeer al de toon zetten, is voor onze kids het eten de grootste troef.

En als er nu één ding is waar ze helemaal gek op zijn, dan zijn het ontbijtgranen. Die mogen bij hen gerust dagelijks op het menu staan, beu worden ze het nooit. En laat Kellogg’s nu net een super lekkere granola variant gelanceerd hebben. Happy mommies over here!

De vertrouwde Coco Pops werden in een nieuw jasje gestoken met de Coco Pops Clusters als resultaat. Een heerlijke mix van gepofte rijst, volkoren en tarwe granen en een vleugje cacao in een handige verpakking.Ontbijten met Kellogg'sOntbijten met Kellogg'sOntbijten met Kellogg's

Ja hoor, stiekem willen wij de ontbijtgranen helemaal voor onszelf houden!

Onze kids, die horen we ook niet klagen. De (chocolade)melk die in hun kommetje achterblijft slurpen ze tot de laatste druppel leeg. Vergezeld van de nodige geluiden uiteraard. Oh ja, ook bij de vrouwelijke telg.

Dus vanaf nu is iedereen tevreden. De kids met hun ontbijtgranen. Wij met het feit dat onze kids ’s ochtends het huis verlaten met een goed gevuld buikje en de nodige voedingsstoffen.

Ontbijten met Kellogg's Ontbijten met Kellogg's

Extra leuk: Test nuCoco Pops Clusters uit met je kids en deel hiervan een leuke foto of video op Instagram met de hashtag #CocoPopsClusters. Zo maak je kans op een maandvoorraad Coco Pops Clusters! Je kids zullen je dankbaar zijn 😉Ontbijten met Kellogg's(Artikel bevat commerciële communicatie)

 

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

 1. Anneke says:

  hoi, gewoon zelf granola maken,is en blijft gezonder natuurlijk (en eigenlijk niet zo moeilijk),dan al die toegevoegde suikers maar in tijden van nood en weinig tijd is dit zeker handig!

   1. Anneke says:

    Ik neem meestal gewone zuivere havermout ( niet die van dat welbepaalde Q merk want daar zit heeeeel veel toegevoegde suiker in) met honing ( bio) , soms eens wat stukjes chocolade ( niet te veel en pure chocolade( minder suiker) of wat cacaopoeder erover
    Op een bakplaat met bakpapier op 180 graden, na 5 minuten omscheppen en na 10 min nog eens , is klaar na ong 20 min, hangt er beetje van af hoeveel je maakt.
    In een glazen pot en klaar, granola voor hele week.
    Voor mezelf zou ik er nog zaden of bessen of gedroogd fruit bijdoen maar dat krijg ik hierniet verkocht ??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.