Netflix en chill outfit by Hunkemoller

Hoewel het volgende week een warme nazomer belooft te worden, is mijn brein al volledig in herfst stemming. Gezellige avondjes op de bank in mijn badjas onder een warm dekentje en mijn favoriete Netflix serie, ik ben er helemaal klaar voor.

Hoewel ik een lente mens ten voeten uit ben, moet ik toegeven dat de gezelligheid van de herfst ervoor zorgt dat dat toch ook één van mijn favoriete seizoenen is. Winter daarentegen, let’s just skip the damn thing, want daar heb ik echt niets mee. In de lente en zomer vind je me steevast zoveel mogelijk buiten, maar nu de avondjes wat frisser worden, kan ik zo hard genieten van een avondje Netflix. Current favorite is Pretty Little Liars. Dankzij de 7 seizoenen ben ik daar nog wel even zoet mee.

Maar ook een boek lezen in bed of in een leuk zithoekje klinkt me als muziek in de oren. De portie leesvoer ligt alvast klaar.

En bij zo een ‘chill’ moment, hoort voor mij ook een chill outfit. Heerlijk warme en cosy pantoffels, en een fluffy badjas. Meer moet dat niet zijn. Maar dan wel liefst eentje met een hoge aaibaarheidsfactor en cuteness alert. Mijn oude badjas en pantoffels waren dringend aan vervanging toe, misschien toch iets te vaak aan het chillen geweest het afgelopen jaar. Of de chill wear te lang gedragen, perks van je kantoor aan huis ?

Netflix en chill outfit by Hunkemoller Netflix en chill outfit by Hunkemoller Netflix en chill outfit by Hunkemoller

Na een tochtje door de Hunkemoller webshop, raakte mijn mandje snel gevuld, fluffy badjas check! Pantoffels met hoge aaibaarheidsfactor, dubbel check! En als we dan toch bezig zijn gooien we er ineens nog wat leuke nachtkleedjes bij. You know, daar kan je er nooit genoeg van hebben.

Helemaal uitgerust zit ik nu dan ook te wachten op die echt frisse avonden waarop ik me kan wentelen in al de cosiness. Dus herfst, bring it on!

Netflix en chill outfit by HunkemollerNetflix en chill outfit by Hunkemoller

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *