Boekentip - mama's aan de top

De herfst is nu echt wel in ons land. De blaadjes aan de bomen verkleuren. De dagen starten wat donkerder dan voorheen en de temperatuur is nu echt wel onder 20 graden gezakt. Hoewel ik steeds bij hoog en laag verkondig dat ik echt geen fan van de herfst ben, ben ik dat stiekem helemaal wel. Nee, ik ben geen fan van de grijze, druilerige dagen. Of de donkere ochtenden. Maar oh, wat ben ik fan van de gezelligheid die de herfst met zich meebrengt.

En gezelligheid voor mij  betekent: een lekkere tas koffie, een heerlijke thee of warme chocolademelk, knus in een hoekje op de zetel met een dekentje erbij. En om het helemaal af te maken, een goed boek. Dat ik een echte boekenwurm ben, wisten jullie al eerder. En dat ik graag mijn favorites met jullie deel ook.

Nu de feestdagen toch echt wel dichterbij komen, ontbreekt helaas soms de tijd om me te verdiepen in een 400 pagina’s tellende page turner. Maar met deze twee boeken is dat snel opgelost. In magazine stijl, met telkens korte onderdelen,  dus handig om te lezen als je maar even tijd hebt. Met heeeeel veel mooie foto’s (en daar wordt de fotograaf in mij helemaal blij van). En boordevol tips en tricks! Yes please!

Tussen luiers en stiletto's - Tiany Kiriloff / Boekentip Tussen luiers en stiletto's - Tiany Kiriloff / BoekentipThe Good Life: Tussen luiers en stiletto’s – Tiany Kiriloff

Ik was al langer fan van deze fantastische dame, dus toen haar boek uitkwam, was een tripje boekhandel snel beslist.
Deze leading lady van Belmodo, fashion queen en mama van drie doet het allemaal zo makkelijk lijken. Je eigen business runnen in combinatie met kids, en er nog eens elke dag geweldig uitzien! In haar boek deelt ze hoe ze dit en nog veel meer allemaal doet.

 

Mood of the day - Sofie Valkiers / Boekentip Mood of the day - Sofie Valkiers / BoekentipMood of the day – Sofie Valkiers

Na haar eerste boek ‘Little black book’, nu eindelijk het lang verwachte vervolg. Deze bloggende stijl koningin, intussen ook mama van een prachtig zoontje, deelt met veel plezier haar tips en tricks voor de ultieme garderobe. Favoriete adresjes, merkjes en producten, het komt allemaal aan bod. Ook hier weer vergezeld van heel veel en heel mooie foto’s.

Yes dames, I am hooked. Deze twee pareltjes staan weer garant voor uren leesplezier!

Boekentip - mama's aan de top

 

CategoriesMom-hacks
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *