Geboorte Fons

Het voelt nog heel erg onwezenlijk, en dat zal nog wel even zo blijven. Mijn zwangerschap is eigenlijk voorbij gevlogen, en hoewel we zo uitkeken naar jouw komst was die bewuste 6 maart er plots snel. De laatste weken telden we echt af. Nieuwsgierig of je op jouw zusjes en broertje zou lijken, hoeveel je zou wegen en vooral of Fons de ideale naam voor je is.

Liefde op het eerste zicht, net als bij jouw zussen en broer. En hoewel we ook nu op voorhand wisten wanneer je zou komen (althans als je flink zou blijven zitten tot dan) werden we wel heel erg zenuwachtig van zodra de maand maart aanbrak. Een hart dat overstroomde van liefde, vlinders in onze buik van spanning, maar vooral tranen alom bij jouw eerste kreet. Onze Fons.

Lieve Fons, welkom in ons gezin. Waarschijnlijk kon je van binnenin de buik ook mee volgen dat het soms best een drukke bedoening is. Maar… Je hebt twee gigantische lieve zussen die je met open armen verwelkomen. Een kleine broer die hunkerde naar wat mannelijke versterking, en met veel plezier zijn favoriete tussendoortje (boudoirs) met jou zal delen. Een papa die er altijd voor je zal zijn, en ook jouw grote voorbeeld zal worden. Een mama die je al ontzettend graag zag toen je nog zo klein was als een zaadje van de allermooiste bloem, en je voor altijd mee onder haar vleugels neemt.

Onvoorwaardelijk, dat is de liefde voor je van bij het begin. Ook al ben je er nog maar net, toch voelt het aan alsof we altijd een gezin van zes vormden. Fons, zo van ons… Lieve vriend, we gaan samen een geweldige toekomst tegemoet! Vallen en opstaan, maar vooral houden van. Want overal is liefde, en liefde is overal.

Geboorte FonsGeboorte FonsGeboorte FonsGeboorte FonsGeboorte FonsGeboorte FonsGeboorte Fons

Foto’s:Carina Kaba Photography

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *