K

Keep it ‘simply’!

Simply you maaltijdbox
We kennen het allemaal… Duizend ballen tegelijkertijd in de lucht houden. Taxi’en als moeder, oudercontacten, zelf nog werken, het huishouden runnen, … En dan die dagelijkse struggle wat een maaltijd betreft. Hier de laatste tijd geen lachertje meer. Want naast het feit dat boodschappen doen best tijdrovend is (halleluja voor levering aan huis) is vaak ook de inspiratie verdwenen na een dag rushen en rennen.

Of ik de Simply you maaltijdbox van Carrefour eens een kans wou geven? Daar twijfelde ik geen seconde over. Na een online bezoekje aan de ‘keuken’ koos ik enkele gerechten. Kindvriendelijk, snel klaar en bovenal met lekkere ingrediënten. Geen dertig gerechten waarin je gaat verdwalen, maar een fijn en beperkt aanbod zodat je gericht een keuze kan maken. Bovendien geen formule waarbij je gebonden zit of dient te pauzeren indien je eens een weekje wenst over te slaan, maar gewoon een aankoop alsof je in een standaard webshop jouw betaling voorziet.

Enter de cola-leverancier uit het reclame’ke (wishfull thinking it is) en een correcte levertijd, en tadaaaa…. 4 maaltijdfiches en de bijhorende ingrediënten zijn klaar om in de ijskast te stoppen. Alles komt per gerecht in stevige kartonnen (gerecycleerde) doosjes, en kan zo handig de koeling in. Ruime porties, verse groenten en handige fiches dus topformule! En als zelfs Marie, de 11-jarige puber, een gerecht kan bereiden, dan is dat het bewijs dat de fiches een prima leidraad zijn in de verschillende stappen die je doorloopt vooraleer een maaltijd op tafel te toveren.

Simply you maaltijdbox Carrefour maaltijdbox Simply you maaltijdbox

Of dit plots het hele huishoudelijke leven een stuk gaat verzachten, dat ga ik niet beweren. Maar alle kleine beetjes helpen, en voor mij is het concept van een maaltijdbox echt een heuse hit! Dat niet iedereen thuis altijd fan is van de gerechten die ik op tafel tover, dat verandert zo’n box niet. Maar dat heuvel ga ik de wereld niet meteen uit kunnen helpen vrees ik. Dat ik opteer voor mijn eigen comfort, een half uurtje extra tijd voor een koffie in plaats van de lokale supermarkt te doorkruisen, dat is een zekerheid.

Wist je trouwens dat je, indien je in het binnenland op vakantie gaat, de box ook op jouw vakantiebestemming kan laten leveren? Geen gesleur, geen gedoe. Gewoon het comfort verlengen tot op vakantie! Halleluja! Zelf eens een kans geven? Dan krijg je met de code ‘BLOG50’ tweemaal 25 euro korting op een box.

Smakelijk en enjoy!

Simply you maaltijdbox

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *