L

Levensreddend handelen, een échte noodzaak

Levensreddend handelen @ NOORD baby

Je staat er niet meteen bij stil, totdat jouw kind zich verslikt (of haast verstikt) terwijl hij/zij te overmoedig dat stukje brood naar binnen werkt en kauwen als iets overbodig aanziet. Wat doe je op zo’n moment? En hoe veroorzaak je niet nog meer lichamelijke schade, en handel je alsnog snel en efficiënt?

Als je op deze, of andere vragen, niet meteen een antwoord kan bieden dan is de cursus ‘Levensreddend handelen’ via NOORD Baby zeker en vast dé workshop van het jaar! In de rustgevende praktijk op een prachtige locatie in Antwerpen kan je deze workshop meermaals per jaar volgen. Drie uren lang krijg je alle tips and tricks mee omtrent reanimatie, verstikking/verslikken en het samenstellen van jouw huisapotheek. Onder een drankje en een lekkere zoete versnapering – homemade door de lieve Marieke die tevens ook de eigenares is van NOORD Baby – leer je zelf hartmassage toe te passen. Je kan ook ineens jouw heimlich-manoeuvre finetunen. Is jouw peuter/kleuter ook zo’n heuse waaghals en lijkt een beurtenkaart bij de lokale spoeddienst ook geen overbodige aankoop? Dan krijg je hier vast en zeker ook de meest handige tips omtrent snij- en brandwonden.

Na de workshop kan je nog even napraten in de gezellige binnentuin. Je krijgt ook een erkend certificaat toegestuurd per mail (dat tevens ook rechtsgeldig is en vaak gevraagd wordt door werkgever/vereniging).

Levensreddend handelen @ NOORD baby

Wist je trouwens dat NOORD Baby niet enkel deze geweldige workshops voorziet, maar ook een prachtig Scandinavisch geïnspireerde winkel is waar je de allerleukste (én nuttige!) babyspullen en basics kan aankopen. Ook geen fan van al die chemische verzorgingsproducten voor jouw kleintje? Dan kan je ook hier terecht voor pure en natuurlijke producten. Kent jouw baby een nogal moeilijke start? Dan kan je in deze praktijk ook terecht voor professioneel advies en begeleiding op maat door een team van lieve én ervaren vroedvrouwen.

Check dus snel welke data er nog vrij zijn in jouw agenda, en schrijf je in voor een workshop. Snel zijn is de boodschap, aangezien de workshops heel snel volzet zijn.

NOORD Baby, Paleisstraat 24 – Antwerpen, www.noordbaby.be

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.