D

De perfecte kinderjas voor de lente

Bijenkorf kinderjassen lente

Ons motto is ‘less is more’ en dat willen we tegenwoordig ook toepassen in de kleerkasten van onze kids. Want eerlijk gezegd hebben ze geen 10 paar broeken, 15 t-shirts of 12 truien nodig. Neen, ook met minder komen ze ruimschoots toe. Maar omdat je bewuster die kleerkast gaat vullen, denk je ook meer na. Automatisch ga je voor neutralere kleuren of modellen kiezen, zodat ze makkelijk te combineren vallen en met alle stijlen samengaan. Maar kinderjassen, dat blijft de grootste uitdaging!

Vooral voor een tussenseizoen is het best een uitdaging wat model en kleur betreft. Wat voor ons een must is, is dat het zeker een waterafstotende jas is. Met de seizoenen in ons Belgenlandje is een goede regenjas zeker geen overbodige musthave, zelfs niet tijdens de lente! Maar dan met kleur? Nemen we een gele, of toch maar een roze, of gaan we voor neutraal?

Met vier kids in huis, shoppen we die dan liefst ook op een plaats, waar we ineens voor elk kind terecht kunnen. En toegegeven, als het even kan, graag online, want shoppen met vier kids en zo. Dat moeten we niet voor je uittekenen hoe dat eruitziet.

De Bijenkorf is al jaren lang een icoon in Nederland, als kind lazen we er zelfs nog over in de boeken van de Babysittersclub. En nu levert deze gigant ook in ons Belgenlandje. Hoog tijd dus om dat eens uit te testen.

Terug naar die jassen voor de lente dus. Na een snelle blik ontdekten we al snel dat het aanbod groot is. Van Tumble ‘N Dry tot Stone Island kids tot zelfs Tommy Hilfiger Kids, je vindt er voor elk wat wils.

Bijenkorf kinderjassen lente

Onze grotere kids die claimen alvast hun veto recht op de definitieve keuze. En misschien is dat maar goed ook, want bij zoveel moois wordt het moeilijk kiezen. Want die met bloemetjes is mooi, maar die gele toch ook wel, om over die stoere groene nog maar te zwijgen ?

Bijenkorf kinderjassen lente Bijenkorf kinderjassen lente Bijenkorf kinderjassen

 

 

 

CategoriesMom-style
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *