O

Onder de kerstboom

De allerleukste cadeautips voor Kerst met Lilliputiens

Nu de Sint het land weer uit is, kunnen we volop beginnen dromen van een magische kerst. En daar horen uiteraard heel veel cadeautjes bij. Vooral dan voor de mini’s onder ons. Het is pure nostalgie om die kleintjes hun enthousiasme te mogen mee beleven. Maar het juist cadeau vinden, kan je ook heel wat stress bezorgen. Daarom geven wij jullie onze favoriete cadeautips mee!

Het is toch altijd weer een hele zoektocht naar de perfecte cadeautjes, het is maar dat ze nog niets hebben van speelgoed. Die arme kids van ons. Dus om het zowel aangenaam te houden voor mama als voor de kids, gingen wij alvast op zoek naar de leukste kerstcadeaus. Want mooi om te zien én leuk om te krijgen én geen overdaad aan kitsch en plastiek dat weer op de hoop belandt.

En omdat we weten hoe hectisch deze periode is voor alle moms out there, delen wij alvast enkele van onze favorieten met jullie:

 

 

1. Levenslang plezier

Playmobil is en blijft een winnaar. Pure nostalgie voor ons en jarenlang speelplezier voor onze kleintjes. Want Playmobil gaat generaties lang mee, en dat vinden wij helemaal top!

 

De allerleukste cadeautips voor Kerst met Playmobil De allerleukste cadeautips voor Kerst met Playmobil

 

 

2. Pure magie

Lilliputiens staat garant voor pure magie en wij zijn helemaal fan! De zachte stoffen, de mooie kleuren en de magische taferelen is voor ons win win win!

 

De allerleukste cadeautips voor Kerst met Lilliputiens De allerleukste cadeautips voor Kerst met Lilliputiens De allerleukste cadeautips voor Kerst met Lilliputiens

 

 

3. Hout is goud

Als je deze twee mama’s met 1 ding blij kan maken, dan is het wel met mooi houten speelgoed. Duurzaam, past in ons interieur en onze kleintjes zijn er gek van! Onder andere bij Kruidvat vind je momenteel een uitgebreid gamma aan prachtige houten speelsets.

 

De allerleukste cadeautips voor Kerst met Kruidvat

 

 

4. We love Nijntje

Het viel jullie misschien al eerder op dat we fan zijn van Nijntje. Dus ook daarmee kun je bij ons altijd scoren. Voor 1 van onze kleintjes ligt er alvast dit leuke tekenbord onder de kerstboom.

 

De allerleukste cadeautips voor Kerst met Kruidvat

 

 

5. Play it right

Wanneer je kids al iets groter zijn, wordt het moeilijker en moeilijker om te verzinnen wat er voor hen onder de kerstboom gaat. Met een gezelschapsspel zit je nooit fout! En het is ook nog eens een goed excuus voor een relaxte namiddag met het hele gezin aan de gezelschapstafel ?

 

De allerleukste cadeautips voor Kerst

 

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *