E

Een Instax – Happy New Year

Instax Happy New Year DIY

De tweede week op rij, althans voor velen, schuiven we opnieuw aan tafel. Uitgebreid tafelen, gezellig  samen met ieder die ons lief is. Ditmaal vieren we een nieuw jaar. We wensen elkaar liefde, een goede gezondheid maar bovenal al wat gelukkig maakt. Maar hoe maak je van zo’n feestje een echte knalparty? En bewaar je ook nadien nog de leukste herinneringen? Instax is ons antwoord! Een instant goede vibe met de allerleukste Instax-foto’s. Een Instax – Happy New Year it is!

Terwijl de kerstversiering, althans toch een deel, plaats maakt voor wat meer Nieuwjaar getinte decoratie is dat meteen ook het moment om stil te staan bij de tafeldecoratie voor komende maandag. Glamour, glitter of eerder sober? Het kan allemaal! Botanisch, pasteltinten of toch nog wat dennengroen? Met de Instax-naamkaartjes kan alles. Geen handgeschreven naampjes, maar foto’s van de gasten die posseren (of net niet posseren) met toffe props. Plaats de kaartjes op de borden en iedereen weet meteen waar hij of zij die avond zal plaatsnemen!

Instax Happy New Year DIY

Geen creatieve ideetjes voor een leuke boodschap op een kadootje? Maak een leuke foto van jouw kroost zodat de gastheer of -vrouw ook na afloop weten van wie het kadootje kwam. Of om zelf een overzicht te bewaren van wie de gelukkige is voor wie je het kadootje kocht? Neem (op voorhand) een foto en gebruik deze als kaartje aan het kado! Zo kunnen zelfs de allerkleinsten meteen zien voor wie de kadootjes zijn, en helpen met het uitdelen.

Instax Happy New Year DIY

Wie is het?! Ditmaal niet de spelversie die je in de winkel kan vinden, maar wel de leuke Instax-versie! Maak een foto van iedere gast, draai de foto’s om en laat iedereen een foto nemen die ze op het voorhoofd kleven. Iedereen behalve de persoon die de foto op het voorhoofd plakt mag de foto zien. Stel om de beurt allemaal een vraag (voor het meest hilarische effect stel je enkel ja/nee-vragen) en zoek uit wie jij bent! Kan je het als eerste raden?! Dan mag jij een kadootje openen!

Ook zo gebrand op het aftelmoment tijdens onze jaarovergang? Maak de leukste foto’s van confetti-kanonnen, knallende champagne of zelfs het vuurwerk! Geef de foto’s mee in een leuk doosje als aandenken, of kleef ze nadien in een selfmade fotoboek! Ideaal als verjaardagskado in het komende kalenderjaar, of ideaal als opwarmer op het volgende nieuwsjaarsfeestje!

Ook zo dol op die photobooth op trouwfeesten? Maak een leuke cozy corner in de gang, met veel glitter of een sobere witte achtergrond. Een klein tafeltje met jouw Instax-toestel, photoprops en verkleedaccessoires. Een toffe bank, stoel of leuke mat waarop de gasten kunnen plaatsnemen en wedden dat de allerleukste foto’s tevoorschijn komen?!

Maar bovenal… Maak er een gezellige avond van! De kick-off van een nieuw jaar vol liefde, verdraagzaamheid en respect. 365 dagen met jouw favoriete medemensen rondom jou. 365 dagen vol lekkers en af en toe een goed glas wijn. Dat is wat wij jullie wensen! Happy New year!

 

 

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *