H

HupHup: drie maand later

HupHup fitness review
In oktober startte ik mijn HupHup avontuur. Het aanbod om deze nieuwe manier van workout te testen, kwam op het goeie moment. Na mijn laatste zwangerschap en een conditie onder nul, vond ik het tijd om weer wat beweging op te zoeken. En hoewel ik graag beweeg en bezig ben, had ik de juiste sport voor mij nog niet gevonden.,

Het HupHup fitness principe is dat je zeker twee keer per week een 35 minuten durende workout doet. Aangepast aan jouw persoon, dus ook wanneer je last hebt van een kwetsuur, kan je gericht gaan trainen.

Ik was best wel sceptisch want wat gaat twee keer 35 minuten per week nu aan mijn conditie doen. Maar als snel voelde ik het verschil. Minder snel moe, meer uithoudingsvermogen, niet het gevoel dat ik een olifant meedraag op mijn schouders als ik de trap oploop… En bovenal geeft het sporten me energie. Meer dan welkom als moeder van vier met een peuter die energie voor twintig heeft en een baby die sinds kort vindt dat slapen voor (kleine) babies is.

Naast mijn conditie wou ik toch ook een beetje aan stevigheid winnen en de laatste babykilo’s verliezen. In combinatie met gezonder en regelmatiger eten voel ik ook daar stilaan de verandering.

Maar misschien wel belangrijkst van al is dat de workout makkelijk in te plannen is in mijn -toch wel vrij volle- schema. Even een snelle workout na de kids afgezet te hebben op school, of tussen de trainingen van de kids hun sport in, het kan perfect door de korte duur!

Voor mij was het dus zeker een succes! Na de testperiode van drie maand, was ik dan ook zo enthousiast dat ik me meteen voor een heel jaar inschreef.

HupHup fitness reviewHupHup fitness review

Voor al degenen onder jullie die ook op zoek zijn naar een nieuwe workout routine, of wat kilootjes kwijt willen of aan hun conditie willen werken, heb ik superleuk nieuws! Ik mag aan 10 van jullie een VIP-pas weggeven. Met die pas kan je een maand gratis sporten en zo zelf testen of dit iets voor jou is!

Wat moet je doen?

-Volg HupHup Fitness en Hashtag Momlife op IG
-Tag 2 vrienden in de comments onder de post van de giveaway op IG

That’s it! Winnaars worden bekend gemaakt op 30/01

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *