A

A day well spent: Blend

Blend, de lekkerste koffie van Antwerpen

Ik beken. Ik ben verslaafd aan koffie. En als het even kan, mag die koffie gepaard gaan met een lekker ontbijtje, duh! En als het dan ook nog even kan, nuttig ik die graag in een leuke hotspot. Om het helemaal af te maken, graag in een leuke buurt waar ik daarna nog even kan wandelen. Veeleisend wat?
En omdat we graag alle goede dingen met jullie delen, zullen jullie regelmatig over 1 van onze favoriete adresjes kunnen lezen. Neen, niet omdat het moet, en neen, we worden hiervoor ook niet gesponsord. We leven gewoon onder het motto: goeie dingen moet je delen. Dus voilà! 

Vier jaar geleden ontdekte ik zo een pareltje. Op het Eilandje in Antwerpen, vlakbij het MAS. Met uitzicht op de Londenbrug en de stroom. En ook nog eens met de lekkerste koffie die je in Antwerpen kan vinden. Need I say more?

Blend: een mix van lekker eten, een Scandinavisch interieur en een stralende glimlach van eigenares Kim. En als dat nog geen redenen genoeg zijn, dan kan de homemade taart of ice-tea je vast wel overtuigen.

Ook met kids een echte aanrader. De warme choco is ‘to die for’ (ja hoor die heb ik ook reeds uitgebreid getest), en de croques zijn another level, zoo lekker. Jackson is alvast helemaal fan van de heerlijke bruine boterhammen en let’s be honest ook heel erg van Kim ?

 

Blend, de lekkerste koffie van Antwerpen Blend, de lekkerste koffie van Antwerpen Blend, de lekkerste koffie van AntwerpenStiekem wil ik naast Blend gaan wonen zodat ik elke ochtend even kan langsgaan voor een heerlijke latte. Hubby is niet akkoord, die krijgt alvast visioenen van een faillissement door overdosis taart en koffie ?

 

Blend, de lekkerste koffie van Antwerpen Blend, de lekkerste koffie van Antwerpen Blend, de lekkerste koffie van Antwerpen

Na het ontbijt, lunch of vieruurtje kan je genieten van een frisse wandeling langs het water, een bezoekje aan het MAS of Felix Pakhuis (want allebei de perfecte backdrop voor wat leuke foto’s vermengd met een vleugje cultuur), of kan je je lekker installeren op een bankje om even te genieten van de rust.

Ben jij binnenkort in de buurt? Dan mag je een bezoekje aan het Eilandje zeker niet missen. En je weet alvast de koffie te vinden ? You can thank me later! (bij voorkeur met koffie ?)

Blend, de lekkerste koffie van Antwerpen Blend, de lekkerste koffie van Antwerpen

Trui Jackson: Grey Kids Clothing

Beanie Jackson: Finns Handmade

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *