H

Honderd keer #momlife

100 keer momlife

Dit is het dan, de 100ste keer dat we een postje lanceren. Honderd keer dat we, soms toch wel met een bang hartje, onze spinsels op jullie loslaten.

Wat een prachtig avontuur mochten we tot hiertoe al beleven. Onze postjes op hashtag momlife werden door jullie vaak met heel veel enthousiasme onthaald. De leuke reacties en ontelbare likes, bevestigden ons dat er ruimte was voor de unplugged versie van het moederschap. We zijn er dan ook helemaal klaar voor om nog veel meer van onze trials en errors met jullie te delen.

Hoewel het nog maar gisteren lijkt dat we dit avontuur lanceerden, blazen we binnen een maandje al ons eerste kaarsje uit! Al 1 jaar Hashtag Momlife! We kunnen het bijna niet geloven! Het wordt dan ook een echte party maand om nooit te vergeten, denk: heel veel leuke giveaways en meer. Een welgemeend bedankje van ons aan jullie. Want zonder jullie, zou dit verhaal niet zo mooi geworden zijn!

Intussen leerden we velen van jullie ook wat beter kennen, en we zijn voor altijd dankbaar voor de geweldige vriendschappen die we dankzij deze blog opbouwden. Medebloggers, onze lezers, jullie maakten dit avontuur nog beter! We hopen dan ook jullie nog lang te plezieren met onze schrijfsels en nog veel meer met jullie te delen.

Dat jullie fan zijn van #babyspam, dat merkten we al in alle leuke comments die jullie achterlieten, maar we zijn ook heel benieuwd welke posts jullie het liefst zien verschijnen. Dus laat gerust een comment na om het ons te laten weten!

Dank jullie wel voor alle liefde, en op naar de volgende 100!

100 keer momlife

 

 

 

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *