C

Cosy herfst met Hunkemöller

herfst cosy shoptip hunkemoller

Nu de zomer definitief warmere oorden op ging zoeken, en de (gezellige) herfst zijn intrede maakte, is lekker zetel hangen met verse popcorn en een tas warme thee meer dan fantastisch. Geen strakke jeans of hippe jurk, maar een gezellig outfit in een zalig zacht stofje. Een losse outfit, zodat je zonder moeite die benen over de zijleuning kan hangen terwijl je die grote kom lekkers naar binnen werkt.

Dat wij moeders het soms druk hebben (understatement 🙈), dat valt hier ook op. Dus proberen we tijd te maken voor elkaar, maar bovenal voor onszelf. Want dat verdienen we. Als er iets is wat we leerden de afgelopen maanden, dan is het dat zelfzorg meer dan goud waard is. En zelfzorg zit in kleine dingen. Van een tas thee, tot een klein rustmoment, een fijne herfst wandeling of een avondje netflixen zonder het ’tv-bakske’ te moeten delen met huisgenoten. Een warme nieuwe pyjama en een fijn badmoment waarbij een uurtje ‘kuren’ meer dan gepermitteerd is.
Binnen al die drukte is er helaas vaak geen tijd meer om ook die outfit te scoren, de nodige basketters te halen voor zoonlief of die nieuwe sport bh die broodnodig is te gaan kopen. We hebben dan wel niet veel tijd om te sporten, maar die bh’s zitten zo lekker 🙈. En dus hoera voor lokaal kopen! Of de online-variant van de bakstenen winkel. Zoals de Hunkemöller winkel in het dorp waar ik werk. De plek waar ik meteen naartoe ga tijdens de middagpauze als ik toe ben aan nieuwe lingerie of een nieuwe pyjama. En als ik zelfs tijdens een pauze geen klein beetje me-time kan vinden, dan surf ik vanuit mijn cosy zetel naar de webshop.
Op een zondag thuis durf ik al eens de hele dag huishoudelijke taken te doen in mijn chill outfit. En zelfs als de buren onverwachts met iets lekker aan de deur staan, of de kinderen toch even buiten in de tuin willen rondhollen, is deze outfit meer dan ‘outdoor-proof’ 😉
Het allerfijnst? Dat is ’s avonds met wat tapas en een goed glas wijn op het grote bed tv kijken. Samen met de kids. De film Mathilda is onze absolute favoriet, net als de klassieker Annie en ‘Peter en Elliot’. Heerlijk toch he, die herfst?!
herfst cosy shoptip hunkemoller herfst cosy shoptip hunkemoller
CategoriesMom-style
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *