G

Goede voornemens

Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Het is weer zover, het einde van het jaar is in zicht. Tussen al de kerstgekte en het feestgedruis door beginnen we alvast na te denken met welke goeie voornemens we dit jaar kunnen afsluiten en het nieuwe beginnen.

Het heeft best wel iets magisch, een nieuw jaar. Het voelt als een nieuw begin. Een nieuwe kans, een schone lei. Misschien daarom dat we er allemaal zo massaal gek op zijn.

Soms is het ook moeilijk. Bijvoorbeeld wanneer je het nieuwe jaar moet starten zonder iemand.Maar meestal gaat het gepaard met heel veel gefeest.

En goede voornemens.

Ik heb er eigenlijk maar eentje dit jaar. Eentje waarvan ik weet dat ik me er aan kan houden. Eentje waar ik met hart en ziel achtersta. Het is een heel eenvoudig voornemen en ik wou dat het er eentje was dat ook op het lijstje van de rest van de wereldbevolking staat.

Goede voornemens voor het nieuwe jaar Goede voornemens voor het nieuwe jaar

 

Be kind and give back.

 

Het is soms ver te zoeken deze tijd: vriendelijkheid. Iedereen zit gevangen in zijn eigen bubbel en vergeet daardoor stil te staan bij wat er rondom gebeurt. Me me me. Daar draait het tegenwoordig al te vaak om. En terwijl er niets mis is met ook aan jezelf denken, wordt er helaas veel te weinig aan anderen gedacht.

Iedereen kan wat vriendelijkheid en liefde gebruiken. Je weet nooit wat de persoon naast je allemaal (heeft) mee(ge)maakt.

De laatste tijd zie ik als ik rondkijk vooral grimmige gezichten, veel agressie en weinig begrip en liefde naar elkaar toe. Dus als we nu eens allemaal samen het nieuwe jaar ingaan met het voornemen lief te zijn tegen elkaar?

Give back. We zijn zo gezegend dat we het vaak zelf niet beseffen. Terwijl er zoveel mensen zijn die het elke dag moeilijk hebben. Het hoeven geen grote gebaren te zijn. Het grootste gebaar zit vaak in de kleine dingen.

Dat is waar voor mij de echte ‘Christmas Spirit’ om draait. Heel veel liefde. Voor jezelf, voor je medemens en voor alle degenen rondom je.

Goede voornemens voor het nieuwe jaar Goede voornemens voor het nieuwe jaar Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Wij wensen jullie allemaal een fantastisch eindejaar toe, heel veel liefde, geluk en mooie momenten! En willen jullie graag bedanken voor al jullie lieve woorden de afgelopen maanden en kijken er naar uit nog veel meer met jullie te delen!

Carina & Naomi

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.