My Name Tags giveaway

Met het nieuwe schooljaar in het vooruitzicht hebben we voor jullie een wel heel erg handige giveaway. Niet weg te denken uit het leven van een (georganiseerde) mama en onze redder in nood die ervoor zorgt dat spullen vaak terug in de boekentas van jouw ukkepuk belanden : naamlabels.

Je kan in veel kledingstukken op het etiket de naam noteren met daarvoor bestemde textielstiften, en heel soms zijn er ook naamlabels voorzien in de boekentas of rugzak van jouw kids, maar nog vaker is er geen enkele plaats om de naam te noteren. En dan zijn deze naamlabels wel ideaal. Vaatwasmachine bestendig (en je mag er op vertrouwen, want ook dat hebben we al intens getest πŸ˜‰ ). Super handig in schoenen/boekentas/agenda/brooddoos of op de papflesjes voor in de opvang.

My Name Tags giveaway My Name Tags giveaway My Name Tags giveaway

Je kan gaan voor een meer basic exemplaar, of je kan kindlief zelf mee laten ontwerpen. Creativiteit de vrije loop laten kan helemaal : de leukste print, vrolijkste kleurtjes en allerhande lettertypes zijn mogelijk. Geen saaie labels. Direct herkenbaar voor jouw ukkie, en vaak ook in lijn met het symbool in opvang/school.

Wil je kans maken op jouw eigen zelfklevende labels (56 stuks)? Dit moet je doen:

  1. Laat ons jouw beste labeltip weten.
  2. Like ons op Instagram en Facebook.
  3. Like My Name Tags op Instagram en Facebook.
  4. Tag 2 fellow moms die hier ook superblij mee zouden zijn.

Wie weet gaat jouw nieuwe schooljaar van start met de allerleukste labels bij de hand!

Meedoen kan tot en met 27 augustus. Winnaar wordt bekend gemaakt op 28 augustus!

My Name Tags giveaway

Naamlabels: My Name Tags

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.