G

Giveaway time: Hashtag Momlife bestaat 1 maand!

Giveaway goodiebag 1 maand #momlife

Het is zover, #momlife is exact 1 maandje oud! Om dit te vieren, vonden we het tijd voor een leuke giveaway! Jullie mooie reacties op onze blog hebben ons helemaal overdonderd dus vonden we het tijd om jullie ook eens in de bloemetjes te zetten. We stelden een echte momlife goodiebag samen en schenken die weg aan één van onze lieve lezers!

In deze goodiebag vind je enkele van onze favoriete goodies zoals: een smoothie beker, een leuk #girlboss t-shirt, een tasselmand, een marmerlook vaasje, een hippe taartschep en nog zoveel meer!

Giveaway 1 maand #momlife Giveaway 1 maand #momlife Giveaway 1 maand #momlife

Je kan vast al niet wachten om deze goodiebag te winnen! Maar wat moet je nu doen om kans te maken om deze prachtige goodiebag te winnen?

 1. Like #momlife op Instagram en/of Facebook
 2. Laat ons in een comment onder deze post weten wat je favoriete blogpost van #momlife van de afgelopen maand was
 3. Tag 2 of meer vriendinnen onder de foto van deze giveaway op Instagram of Facebook

Je kan meedoen tot 23u op maandag 5 juni. Dinsdag 6 juni maken we de gelukkige winnaar bekend!

Heel veel succes en bedankt voor jullie leuke reacties van de afgelopen weken! We hopen nog veel meer verhalen en tips met jullie te delen!

Liefs,
Naomi & Carina

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

 1. annelies noyelle says:

  Mijn favo is over de eerste keer opvang. Wss omdat dit nu van toepassing is. Vandaag voor de eerste keer een half dagje. Ai mijn moederhart ? dus die blog is hier nu o zo herkenbaar. X

 2. Sofie Verheyden says:

  De post over “voortplanting”!
  Zooooo herkenbaar ? Niet te veel (suggestieve!!) vragen stellen vind ik bij deze toch wel op zijn plaats ? (3 is wel genoeg zeker? 4, dat is toch wel onpraktisch, niet? ?) Hele fijne blog dames!!

 3. Lieselotte says:

  Mijn favoriete blogpost is “Het leven is een feest!”, de titel alleen al! En ik ga zeker jullie tips gebruiken voor ons Roos haar feestje in juli! Doe zo verder, ladies! X

 4. Kaat says:

  Oooh wat een megaleuke giveaway!!
  Ik herken mezelf bij vele posts maar als ik even moet kiezen, kies ik de post over het maken van de tassle mand! Ik heb echt zin in om dat eens uit te proberen!

 5. Evy says:

  Ik vind deze post het leukst, haha ?. Alle post met veel plezier gelezen, ik geniet ook vooral van de mooie foto’s!. Proficiat met jullie 1-maandig bestaan, ik hoop dat er nog héél veel maanden volgen ?

 6. Ine Bussels says:

  De post over Finn’s handmade!
  Met een zoontje van 8 weken dat Finn noemt en een mama die zot is van monochrome dingen, was dit een superleuke (en gevaarlijk voor de creditcard) ontdekking ?.

 7. Mijn favoriete post was zonder twijfel die over voortplanting en zo. Té herkenbaar met twee dochters met 6 jaar tussen. Na de eerste dochter jaren vragen moeten beantwoorden over ‘waarom nog geen tweede?’. En dan eindelijk toch een tweede dochter, waarna de vragen over een derde zoon kwamen. *zucht* ?

 8. Linda Swartjes says:

  Mijn favo post was die over de vakantie naar Bretagne! Ookal hebben wij onze lekker luie, all-in vliegvakantie naar Mallorca al geboekt, vind het een super idee voor volgend jaar als nummer 2 ook mee gaat! En het verrassingstasje is een geweldige tip! Die ga ik zeker maken voor in het vliegtuig!
  Gefeliciteerd met jullie eerste mijlpaal, keep up the good work!

 9. Ellen says:

  Hi!

  Mijn favoriete was over de istaswap.
  Ik denk er over na om het ook te gaan doen.

  Het pakket is zo fijn!! Wat een mooie geschenken!

  Succes met de blog, instagram en Facebook!

  Ellen

 10. Stephanie says:

  Eerste keer bij de onthaalmoeder…

  Ik vind het zelfs als onthaalmoeder wel eens fijn/interssant om te lezen hoe ouders zich erbij voelen.

 11. Maxine says:

  Hey ! Eindelijk ben ik aan het lezen geraakt! De blog over jullie vakantie vond ik de leukste om te lezen!
  Om te horen hoe de jongens zich konden amuseren en zoals ze steeds willen, ook op
  Avondtuur konden gaan ! Super!
  Ook vind ik het super leuk om deze tips allemaal te lezen , voorlopig nog geen mama
  Maar alle tips nu kan
  Ik later wel gebruiken
  Of voor bij mijn babysitkindjes ❤️ Super leuk om jullie blog te lezen! & oh ja die goodiebag is ook wel leuk meegenomen ?? veel succes nog mama’s !

 12. Natalie says:

  Ik vond de blog over de smoothie leuk omdat het mij weer wat inspiratie gaf voor een nieuw tussendoortje! We hebben al banaan-peer-vanille soya gemaakt en aardbei-banaan-vanille soya! Die laatste was net iets té roos voor mijn oudste zoon. ? Ik vind al jullie posts leuk om te lezen en vaak heel herkenbaar!

 13. Caroline says:

  Ik vind de leukste post die over de smoothie! Heerlijk en perfect bij dit weertje! En, ook een mama van 3 zijnde, blijf ik jullie zeker volgen!

 14. kim says:

  Na het bewonderen van de prachtige strandfoto’s op instagram, was het ontzettend leuk om ook het bijhorende artikel te lezen over Bretagne. Reizen met kinderen is altijd een opdracht, en wij houden het daarom al jaren bij de koningin der badsteden. Dit jaar vliegen we voor een eerste keer met de twee kabouters, en naar dat avontuur kijken we al erg hard ut. Maar misschien volgend jaar ook eens een autovakantie? Naar Bretagne? Who knows.

  Mijn stiekeme favoriete items van #momlife zijn overigens de foto’s van instagram. Als bezige bij is een foto een snelle manier om even weg te dromen. Danku ladies om dit teweeg te brengen!

 15. Melissa says:

  Het is bijna een dagelijkse gewoonte aan het worden om door jullie Posts te zweven. Pure realiteit! Zalig om te lezen. Goe bezig madammen! ✌️?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.