G

Giveaway: Fotoreportage

Giveaway fotoreportage

‘We take pictures as a return ticket to a moment otherwise gone.’ Die quote staat me op het lijf geschreven. Een foto kan heel wat gevoelens losmaken. Katapulteert je terug in de tijd. Bevriest een moment dat nooit meer terugkeert. Het is zo belangrijk om veel foto’s te maken. Voor nu en voor later.  En daarom geven wij met veel plezier een fotoreportage weg!

Gebeten door fotografie van kindsbeen af, kon ik uren naar foto’s kijken en door albums bladeren. Ik kreeg het dan ook met de paplepel in: mijn grootvader ging nergens heen zonder zijn camera en mij in zijn kielzog. Ik was helemaal gefascineerd door die (toen) vierkante stukjes papier waar de mensen opstonden waar ik zoveel van hield.

Giveaway fotoreportage Giveaway fotoreportage Giveaway fotoreportage Giveaway fotoreportage Giveaway fotoreportage Giveaway fotoreportage

Zoveel jaar later voel ik me toch wel enigszins trots om al bijna 10 jaar lang als fotografe heel veel mooie momenten te kunnen vastleggen voor zoveel gezinnen, families, koppels en ook voor mezelf.

En nu heb ook jij de kans om zo een reportage te winnen waarbij ik voor jou een moment in je leven vastleg.

Wat moet je hiervoor doen?

 1. Vertel in een comment onder deze blogpost welke reportage (newborn, baby, familie,…) je zou willen winnen en waarom.
 2. Like de Instagram en Facebook pagina van Hashtag Momlife en de Instagram en Facebook pagina van Carina Kaba Photography.
 3. Tag twee personen die je ook over deze giveaway wil vertellen onder de foto van de giveaway op Facebook of Instagram.
 4. Delen geeft een extra winkans.

Note: De giveaway loopt tot zondag 6 augustus, winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 7 augustus.

Deze giveaway betreft een reportage van 1 uur. De reportage vindt plaats in oktober of november 2017 op een locatie in overleg  met de fotograaf. De reportage kan niet ingeruild worden voor geld of andere producten. 

Foto’s: Carina Kaba Photography

 

 

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

 1. Natalie says:

  Ik zou graag willen meedoen met deze giveaway voor een familiereportage. We hebben zelden of nooit leuke, spontane foto’s van mij, mijn man en onze twee jongens. Het zou heerlijk zijn om mooie foto’s van ons te hebben om ons huis te sieren en nog lang van te genieten. ?

 2. Katinka says:

  Wat zou ik graag een zwangerschapsshoot winnen!!! In november ben ik 8maanden zwanger van onze derde spruit. Een ideaal moment om vast te leggen met de twee grote zussen lijkt mij ??

 3. Sindy vermeulen says:

  Ik zou super graag een fotoreportage willen winnen… ik hou van Carina haar foto’s, nog niemand heeft me al zo mooi kunnen fotograferen als zij!!! Ik zou graag willen meedoen voor de familieportretten… mijn man is sinds onze trouw meer als 20kg kwijt… en wil graag met deze bink en dochter lief op de foto ?!!! I love jullie blog!!! Goe bezig dames!!! ?

 4. Gaëtane says:

  Een shoot met ons viertjes staat al lang op mijn todo-lijstje! Ik trek zelf enorm veeeeel foto’s van de kindjes, maar een mooie gezinsfoto voor aan de muur ontbreekt helaas.

 5. Evelien says:

  Ik zou heel graag deze reportage winnen voor als we onze zoon mogen verwelkomen. Dit is iets zeer unieks en het zou leuk zijn als we deze momenten kunnen vastleggen op foto om dit een leven lang te koesteren.

 6. Hilde says:

  Ik zou heel graag wat mooie gezinsfoto’s willen laten nemen nu ons gezinnetje voltallig is. Ik neem zelf heel graag foto’s van mijn man en kindjes, maar hierdoor heb ik zeer weinig foto’s van mezelf met de kindjes!

 7. Stephanie says:

  Onlangs werd me gevraagd naar een foto van mijn gezin…
  Oeps die hebben we eigenlijk niet.

  Dus wij zouden heel graag een fotoreportage willen winnen voor een aantal prachtige gezinsfoto’s.

  En ik ben ook enorme grote fan van je fotografie stijl… win-win-situatie ?

 8. Sara Jaspers says:

  deze shoot zou super zijn voor ons nieuw gezin ? Vandaag is BabyJul exact 40 weken +1 dag oud en zo lang heeft hij ook in mijn buik gezeten. Ik heb enorm genoten van de zwangerschap en geniet nu ook elk moment. Maar ik heb een beetje spijt dat we die momenten nooit professioneel hebben laten vastleggen… Wie weet nu dus wel ????

 9. Els says:

  Foto’s van ons gezinnetje zijn altijd leuk en ondertussen al even geleden. We hebben maar weinig foto’s van ons alledrie op 1 foto. Herinneringen voor het leven! Kindjes worden zo snel groot… Sem is jarig in oktober en dat is eigenlijk de ideale moment om onze flinke kapoen zijn knap gezichtje nog eens vast te leggen op foto!

 10. Eef Van Hoof says:

  Uiteraard wagen we ons kansje… Reden? Voor de magie van de fotografie. Onze kleine man is een half jaar en mijn telefoon staat boordevol foto’s, maar zo echt schone exemplaren van ons drietjes, dat zou pas top zijn!

  Succes nog met al je projecten!
  Eef en de foxies

 11. Laura says:

  Natuurlijk wagen wij ook graag onze kans ! En dan wel voor een familiereportage van Gabrio (bijna 1j) en zijn nichtje Olivia (bijna 8m). De band tussen die twee lieverds is onbeschrijflijk! Maar misschien dat foto’s wel kunnen duidelijk maken wat in woorden onmogelijk is!
  Succes aan iedereen ☺️

 12. Kim Linh says:

  Is het egoïstisch als ik een mama-zoon reportage wil?? Als ik door mijn fotoalbum scroll zie ik veel te weinig foto’s waar ik ook opsta!

 13. Valerie says:

  We hebben het geluk gehad om al twee keer met Carina te mogen samenwerken, de eerste keer voor onze love shoot in Parijs en de tweede keer op ons huwelijk. We vinden haar stijl prachtig en haar oog voor detail sluit aan bij hoe wij zelf naar fotografie kijken. Los van het feit dat ze een topfotografe is, klikte het ook met iedereen op persoonlijk vlak met Carina, bij haar voelden we ons op ons gemak. Graag zouden we deze reportage winnen om foto’s te nemen met onze familie (ouders, zussen, nichtjes) en om enkele details in verband met ons huwelijk en ons gezin in beeld te brengen.

 14. Joke says:

  Een familieshoot uiteraard!!! Als nieuwe mama die bijna altijd zelf achter de camera staat, zou ik het wel eens leuk vinden om voor de camera te staan 😉

 15. Lopopolo Lisa says:

  “A photograph is the pause button of life”. Dat kinderen snel opgroeien is een feit. Daarom willen we graag de pauzeknop even indrukken en Gabrio (bijna 1jaar) samen met zijn nichtje Olivia (bijna 8mnd) laten vastleggen op het witte doek. Gezien de periode van de fotoshoot, levert dit ongetwijfeld het perfecte kerstcadeau voor de grootouders.

 16. Ashley says:

  We zouden heel graag een newborn fotoshoot winnen! We zijn dan ook in blijde verwachting van een dochtertje die we begin oktober in onze armen mogen houden en bewonderen ? Zo’n speciaal moment willen we zeker niet voorbij laten gaan! We hebben reeds een huwelijksreportage bij Carina en David laten doen en dit was gewoonweg top! We krijgen nog steeds veel positieve commentaren ? We hopen dan ook ons volgend moment in ons leven met jullie te mogen vastleggen ??

 17. Ellen De Decker says:

  Ik zou graag een familiereportage willen winnen. Carina heeft destijds de foto’s van ons huwelijk genomen en deze waren ronduit geweldig. Daarom zou het leuk zijn om nog eens voor haar lens te mogen staan.

 18. Heyninck Joy says:

  Wij zouden deze shoot heel graag winnen. Nadat jullie zes jaar geleden de fotoshoot voor ons huwelijk gedaan hebben, lijkt het ons wel leuk om een familiereportage te hebben met onze 2 kindjes. Een maand geleden is ons tweede dochtertje geboren en zouden we graag foto’s laten maken om in onze woonkamer te hangen, met in de hoofdrol onze 2 prinsesjes.

 19. kim says:

  oh wat zou een familieshoot fijn zijn. Nu al het idee dat tijd veel te snel voorbij vliegt, dus de tijd even stil laten staan zou fijn zijn. Fingers crossed en duimen maar ?

 20. abel holvoet says:

  Mag een superfiere opa ook deelnemen aub? Graag een familieshoot met de kleinkindjes! Unieke herinneringen voor later zodat ze nooit vergeten hoe graag vake en moeke hun zien! Onze oudste kapoen is 3 en de jongste is 11 weken. Beiden topkereltjes, maar ook heel erg actief! Zelf kunnen we nooit goed mooie foto’s nemen, daarvoor zijn ze veel te beweeglijk en altijd is er wel een wapperend handje of voetje en zijn ze ons te vlug af ;-). Jij weet daar ongetwijfeld wel raad mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *