Giveaway DIY baby

Neen, geen toelichting over hoe we babies maken, want daar kwamen we ondertussen allemaal (of toch quasi allemaal) zelf wel achter. Wat wel? De allerleukste DIY’s voor baby (to be) en mama (to be) gebundeld in een leuk boek. En wij bij #momlife mogen een exemplaar wegschenken! Whoop whoop!

Marta, hippe mama van een zoontje van bijna twee en van de fantastische blog Everyday Marta is naast een geweldige coffee-addict ook een top schrijfster. Food Porn is haar middlename, maar naast enkele geweldige kookboeken bracht ze ook het ‘DIY Baby‘ boek uit. De allerleukste maar ook simpele doe-het-zelf projecten voor jouw kleintje. Geen baby (meer) in huis? Dan is dit boek ook een heleboel inspo waard voor de komende kraambezoeken en de daarbij horende geschenken. Geen saaie witte rompertjes, want met de juiste details maak je er in no-time een heuse eyecatcher van!

Wat zeg je? Niet creatief? Oh jawel hoor! Dat ben je zeker en vast nadat je dit boek uitlas! Zelfs de minst behendige – creatieve – redzame – gedreven – kundige – bekwame – bijdehandse en praktische (sorry, google gaf me niet meer synoniemen voor creatief :p) mom wordt getriggerd en gaat meteen aan de slag! Bovendien is dit het ideale excuus om een beetje me-time in te plannen de komende twee maanden, want zeg nu zelf : We overleven de zomermaanden enkel met af en toe een kleine break?!

Giveaway DIY baby Giveaway DIY baby

Wil jij dit geweldige boek in de wacht slepen voor jezelf (of een lieve mom in jouw omgeving)? Volg @hashtagmomlife.be op Instagram en/of Facebook, tag 2 van jouw liefste vriendinnen en laat ons onder deze blogpost weten wat jouw minst geslaagde diy-project ever was. Laat ons gieren/lachen/brullen zodat we diegene die het meest recht heeft op wat creatieve inspo gelukkig kunnen maken.

Giveaway loopt tem 1/7/2017 tot 20u30. Winnaar zal bekend gemaakt worden 1/7/2017 om 21u.

 

Houten blokken: Ooh Noo
Houten veren: Nobodinoz

 

CategoriesGeen categorie
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

 1. Kim says:

  Diy projecten… in een woord help! Al vaak aan iets begonnen maar nooit afgemaakt! Ik behoor namelijk tot de het-lukt-niet-hoe-ik-het-wil-dus-vliegt-het-in-de-vuilbak mama’s!!! En ben vaak dan ook mega jaloers (positief natuurlijk) op al die diy-mama’s die zo’n geweldige dingen maken en de meest geweldige kamertjes creeën! Dus misschien is dit boek dan wel mijn laatste hoop ???

 2. Stephanie says:

  Mijn grootste flop….
  Dat zal de dinosaurus etagère geweest zijn ?.
  Eerste kreeg ik de dino al niet onthoofd… en dan kreeg ik niet alles goed vast geplakt.

  Aleh alles plakte vol en aan elkaar maar niet mijn etagère… ?.

  Ik ben absoluut geen Diy mama, dus ben wel benieuwd!

 3. Tina Van Acker says:

  Voor kerst wou ik dit jaar geen echte kerstboom (ik vond nog altijd naalden van het jaar ervoor). Dus ik besloot Pinterest af te zoeken naar een leuk alternatief. Mijn oog viel op een kerstboom met pagina’s uit oude boeken. Ik liet mijn pa naar oude exemplaren zoeken op zolder en glng moedig aan het scheuren en plakken. Het resultaat mocht er zijn, ik was fier op mezelf (creativiteit is een kenmerk dat niemand bij mij zou plaatsen). Tot na 5min pagina na pagina begon te lossen. Ik had mijn kunstwerk beter niet boven de verwarming gehangen, de washi tape loste sneller dan ik de bladen kon opvangen. Ik had toch 5min een creatieve kerstboom…

 4. Sammy de Laet says:

  Hii! Leuk seg zo een creatief boekje!
  Ik zit als kleuterjuf al van februari thuis, dus dit zou erg leuk zijn om me bezig te houden!
  Mijn DIY fail is een zwanenkapstok… Ik zag er mooie online,maar helaas te duur. Ik ben dus zelf aan de slag gegaan met MDF hout en een circelzaagje?? Een stijve arm, gezaag in mijn vinger en in de tafel later had ik een kapstok! Echter was daar geen mooie zwaan in te zien. Deze kapstok had eerdee wat weg van een dunne tak?? Daarom, pick me pick me a proud creatif mom 2 be!??

 5. Lies says:

  Laten we zeggen dat ‘tijd’ me altijd de das omdoet. Mijn pinterestborden staan vol met fantastische diy-projectjes om “dan eens te doen als ik wat meer tijd heb.”. Als ik dan toch ooit is op een punt kom waarvan ik denk dat ik nu wel eens “een gaatje heb om een projectje aan te pakken” dan kan niets of niemand mij meer tegenhouden. Denk ik dan…
  Op de dag vóór het verjaardagsfeestje van mijn zoontje bedacht ik met dat het wel fijn zou zijn om eens cupcakes te hebben in plaats van weer die typische taart van de bakker. Ik zocht een receptje op en begon met volle moed. Mijn man bleek echter een voetbalmatch te hebben die dag waardoor ik het alleen met 3 kindjes moest stellen. 3 fantastische kindjes die uiteraard niets liever wilde dan mama een beetje te helpen.
  Voor ik het wist hing heel mijn keuken vol met bloem, eitjes,…en leken ook de kindjes nood te hebben aan een bad. “Prima,” dacht ik dan. “Terwijl ik mijn cupcakes in de oven stop, kan ik ze alle drie even in bad steken.” Waar ik natuurlijk niet aan gedacht had, was het feit dat mijn fantastische kindjes het wel een fijn idee vonden om een hele bus badschuim, terwijl mama even een was instak – want ook dat moet gebeuren in mijn beperkte tijd, in het bad te kappen. Toen ik terugkwam leek mijn badkamer wel de eerste de beste schuimparty. En ik weet niet of je ooit al eens zo veel schuim hebt proberen opkuisen? Ik dus wel, en ik kan je zeggen dat dat geen sinecure is: keukenpapier is ontoereikend en met een dweil blijf je maar bezig. Pfff…
  En ahja, natuurlijk waren mijn cupcakes aangebrand, maar de taart van de bakker was wel erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *