G

Gender Reveal…. Lashes or staches?

gender reveal

Kind 4. Deze zwangerschap lijkt zowat de verdwijnen in alle drukte. Af en toe neemt vermoeidheid de bovenhand, en dan moet ik wel stilstaan bij het feit dat ook mijn lichaam niet onuitputbaar is. En dus dat kleine wezentje meer energie vraagt dan dat ik soms besef. Tijd om even te rusten in de zetel is er niet vaak in het weekend. Als ik dan eindelijk wat me-time inplan, gilt het wasmachine dat het klaar is om leeggemaakt te worden. De vaatwasser beveelt me dat de propere vaat plaats kan maken voor de vuile versie of kindlief brult door de babyfoon dat hij/zij het middagdutje voor bekeken houdt.

Gelukkig lijkt naast vermoeidheid ook ieder ander kwaaltje uit te blijven, althans voorlopig. Mijn bekken doet hier en daar wat lastig, en tegen de avond stap ik alsof ik minstens 80 lentes oud ben. Maar gedurende de dag lukt het prima. En met wat nachtrust (hoewel die twee kleinsten daar soms anders over denken) voel ik me ’s morgens weer helemaal ok. Duimen maar dat het zo blijft!gender reveal

Natuurlijk ontstaan er de gekste theorieën. Want ieder geslacht zou aparte kwaaltjes met zich meebrengen, en dus wordt er à volonté gegokt wat baby 4 ‘zal worden’. Vooral dat laatste vind ikzelf het meest hilarische… Baby nummer 4 is al. Hij/zij zal niet worden, neen. Hij/zij is al maar deelt het nog niet met de buitenwereld. Dat mijn buik ook nu snel groeide is volgens sommigen de verklaring voor het feit dat kind 4 er eentje van het mannelijke geslacht is. Toch wel wat uitslag in het gezicht? Dat wordt steevast een dochter! Niet misselijk? Zeker weten een jongen. En zo blijven de theorieën/mythes komen… En hoewel we ze zo lachwekkend vinden dat we nieuwsgierig blijven naar nog originelere edities, besloten we om jullie niet langer in spanning te houden.

Neen, we hadden echt geen voorkeur. En neen, ook de mannelijke populatie binnen ons gezin had het best overleefd met nog een extra vrouwelijk gezinslid. Maar… kind nummer 4 is er opnieuw eentje van het mannelijke geslacht. Eentje dat gezond is, geliefd zal worden door iedereen en dat vooral begin maart zal platgeknuffeld worden!

gender reveal gender reveal gender reveal

Foto’s: Carina Kaba Photography

 

CategoriesGeen categorie
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *