T

Take it, make it, frame it!

print & frame fotoprint - moederdag

Met een beste vriendin als fotografe, en vier fotogenieke kinderen moet ik er geen tekeningetje bij maken. We hebben gouden plaatjes hebben met hopen. Spontaan, vrolijk maar tegelijkertijd puur. Geheel wie ze zijn. In de natuur, tijdens een kinderfeestje of op een fijn moment tijdens een visite aan elkaars gezinnen.

Vijf jaar geleden verhuisden we naar onze huidige woning die we bouwden. Stukje bij beetje geraakt alles afgewerkt. De meeste ruimtes kregen een likje verf, en zijn zo goed allemaal aangekleed. Alleen…. Ik kwam er maar niet toe om eens een fotoprint te laten maken. Het selecteren van de juiste foto’s is 1 ding. Maar dan de afmeting bepalen en een bijpassende kader zoeken voelde effectief als te omslachtig aan. En dus werd dit een staaltje van stevig uitstelgedrag.
Tot… ik Print&Frame leerde kennen! Want halleluja aan dit soort handige oplossingen!

Je kan via de website kaders uitkiezen. En ook de verschillende formaten zien en ook jouw foto’s of illustraties printen. De hele software is zo opgebouwd dat je vlot en duidelijk alle formaten aangeboden krijgt. De voorbeelden kan je in de kaders zien (zodat je een goed beeld hebt van welke kader best past bij welke fotoprint/illustratie). En zo in amper vijf minuten tijd kan je de prints laten maken.

Ik selecteerde een heleboel winterse foto’s waarvan ik er een deel op de slaapkamer plaats. Maar een deel van de collectie komt ook in het vers geschilderd toilet te hangen ;-). Want echt ieder kamertje kan wel wat sfeer gebruiken! De fotoprints komen in de kaders toe, dus het is echt enkel een kwestie van uitpakken en aan de muur bevestigen. Wat dus opnieuw slechts een korte tijdspanne in beslag neemt. Tenzij je afhankelijk bent van een wederhelft die minder snel in actie schiet ;-)!

En als kers op de taart : voor moederdag kan je met de code ‘MAMAPF!’ jouw prints nu aan 15 procent korting aankopen. Win win!print & frame fotoprint - moederdag print & frame fotoprint - moederdag print & frame fotoprint - moederdag print & frame fotoprint - moederdag

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *