M

Meimaand, feestmaand!

Feestmaand giveaway Smartphoto

In mei vieren we heel wat feestjes! Niet in het minst het eenjarig bestaan van hashtag momlife. Maar ook Moederdag staat weer voor de deur, er zijn verjaardagen te vieren… Kortom, mei is een heuse feestmaand voor ons! En dat gaan jullie geweten hebben, want bij een feest horen natuurlijk ook heel veel cadeautjes!

Om de feestmaand goed te starten en jullie te bedanken voor alle lieve woorden en reacties, gooien we er meteen een giveaway tegenaan!

Met Moederdag voor de deur werken onze hersenen al overuren in de zoektocht naar de leukste cadeaus voor die ene persoon die er altijd voor ons is door dik en dun. Onze mama’s die voor ons zorgden vanaf onze eerste kreet, verdienen alleen het beste!

En als je ons nu vraagt wat wij het perfecte cadeau vinden, dan staan foto’s hoog op de lijst. Want: een fotograaf in het team en twee mama’s wiens gsm stilaan explodeert door het aantal foto’s dat we dagelijks nemen van onze kids en onze momlife avonturen.

Bij Smartphoto hebben ze dat goed begrepen, want je kan er de leukste foto(cadeau)’s bestellen! Prachtige, kwalitatieve prints, de hipste polaroid stijl foto’s, of een leuke koekjesdoos zijn nog maar een greep uit het uitgebreide aanbod.

En wij mogen een cadeaubon van maar liefst 25€ wegschenken aan één van onze lezers! Moederdag cadeau: check!

Feestmaand giveaway Smartphoto Feestmaand giveaway Smartphoto Feestmaand giveaway SmartphotoWat moet je doen om kans te maken op dit fantastisch cadeau?

-volg Hashtag Momlife op FB en IG en Smartphoto op FB
-laat ons in de comments weten wat jouw favoriete fotocadeau is en aan wie je het zou schenken
-de winnaar wordt bekend gemaakt op donderdag 3 mei (zo kan je nog tijdig je cadeautjes bestellen ;-))!

That’s it! Veel succes!

Foto’s: Carina Kaba Photography

CategoriesGeen categorie
 1. Sarah says:

  Wow wat een super leuk cadeau niet alleen om te krijgen maar ook om te geven bij mijn mama (katrien de jonghe) ontbreekt nog een mooie foto van de 3 kleinkinderen samen aan de muur het ideale moment om een foto op doek daar te kunnen hangen

 2. Marlies says:

  Wat leuk wat leuk wat leuk.

  We zouden het aan ons zelg schenken. Zouden we eindelijk eens werk maken om wat foto’s te selecteren, kijken hoe we ze willen laten afdrukken/bedrukken. En dan na 1,5 verhuizen naar onze thuis, eindelijk foto’s aan de muren die niet van de schoolfotograaf komen. Wat zouden ouders,tantes,… blij zijn. Die snappen er niks van dat onze muren nog kaal zijn.
  De familie zorgt voor eigen foto’s en afdrukken. We zouden er dan ook eens kunnen delen van ons❤

 3. Ik ga gewoon voor de hippe polaroid stijl foto’s en ik schenk die met ontzettend veel liefde en plezier aan mijn vriendin Dineke…zij verdient dit écht net omdat haar verjaardag zopas voorbij is en omdat zij het eens verdient om iets te winnen

 4. Nele says:

  Als zelf een fotofanaat zijnde ben ik helemaal dol op de retro fotoprints! Ik zou er schenken aan mijn moeder en grootmoeder maar om bovenstaande reden ook aan mezelf ?

 5. Evy Saerens says:

  Ik zou mezelf communiekaartjes cadeau doen, omdat het dringend tijd wordt dat ik daar eens werk van maak ?. Maar ik duim dat Stéphanie wint, want ze speelt voor Dineke, en die mag inderdaad eens in de bloemetjes gezet worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *