Babyborrel feest inspiratie DIY

We hielden voor de drie andere kids ook een borrel, dus stond vooral manlief er op dat er ook ditmaal een feest zou zijn om Fons’ geboorte te vieren. Een heus Fonsfeest! We hoopten op zon en aangename temperaturen, en begonnen eind maart met het treffen van de voorbereidingen.

Dat we nogal perfectionistisch zijn, dat stoppen we niet onder stoelen of banken. En dus stemden we alles af op het kaartje en doopsuiker van Fons. Er was een heuse gin tonic bar voor de liefhebbers. En jawel hoor, er was ook een virgin variant! Seedlip heeft de lekkerste ‘nepgin’. Geen alcohol, maar wel een heerlijk kruidige smaak. Een absolute aanrader! Verder voorzagen we toert, toert en nog eens toert! Zowel hartige varianten, als diegenen met een overkill aan suiker. Zeg nu zelf, het is toch niet alle dagen feest?!Babyborrel feest inspiratie DIYBabyborrel feest inspiratie DIY Babyborrel feest inspiratie DIY Babyborrel feest inspiratie DIY Babyborrel feest inspiratie DIYBabyborrel feest inspiratie DIY Babyborrel feest inspiratie DIY Babyborrel feest inspiratie DIY

Doordat de weersvoorspelling niet je dat was voor die bewuste zondag, huurden we voor alle zekerheid een extra tent. Regen bleef uit, althans toch tijdens het feest, maar met iet wat frisse temperaturen bleef iedereen netjes binnen of in de tent staan.

Babyborrel feest inspiratie DIYBabyborrel feest inspiratie DIYBabyborrel feest inspiratie DIY Wat decoratie betreft ging ik all the way : pompons, honeycombs, een allergeweldigste ballonnenslinger van Oh My Party, matching cake-toppers, bloemen en een pannenkoeken-kraam. Waar ik alles kocht? Zowat overal. Action, Flying Tiger, maar ook Studio lala en uiteraard Oh My Party (zij hebben voortaan ook een webshop dus gevaarlijk mocht je nog een feestje te plannen hebben ?).

Bij een feest hoort ook een gastenboek. En ditmaal gingen we voor een fotovariant. De Instax camera werd uit de kast gehaald, we sloegen een heuse voorraad refill-cassettes in en iedereen kon een foto nemen van zijn / haar gezin. Fons kreeg de allerfijnste wensen in zijn gastenboek, en gaat later nog wat kunnen lachen met die geweldige foto’s! Dat de ene net iets dieper in het glas keek dan de andere, dat werd op de polaroids maar al te duidelijk!

Babyborrel feest inspiratie DIY Babyborrel feest inspiratie DIY Babyborrel feest inspiratie DIYBabyborrel feest inspiratie DIYBabyborrel feest inspiratie DIYDat we genoten is een feit. Ik kan een ‘geboortefeest’ alleen maar aanraden. Zeker met een grote familie en heel wat lieve vrienden/collega’s kan je zo de drukte thuis toch wat beperken. En de opkuis nadien? Korte pijn. We ruimden nog een hele maandag op, en hebben nog gin voor de komende tien jaar. Oh, en volgens mij hebben we genoeg pannenkoeken voor ons hele dorp. Maar kijk, met kids en een grote diepvriezer tackelden we ook dat ‘probleem’!

 

Ballon slinger & pompons: Oh My Party
Naked cake: Everyday Marta
Polaroid prints: Smartphoto
Houten letterbord: Paperie Shop
Foto’s: Carina Kaba Photography

CategoriesMom-life
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *