I

In the momlight : Deemdesign

Favoriet merk in de kijker: Deem Design

Misschien klinkt het je bekend in de oren, Deemdesign. En doet het nog geen belletje rinkelen, dan is dit vast en zeker jouw ontdekking van de week! De allermooiste baby accessoires, gemaakt uit natuurlijke materialen in de allermooiste kleuren.

Eva, de lieve dame achter deze brand, werd in 2014 mama van een prachtige zoon. Dit inspireerde haar creativiteit nog meer, en ze besloot haar droom werkelijkheid te maken. Daar zijn wij haar heel erg dankbaar voor! De allermooiste boxhangers, wagenspanners, mobiel en maxi-cosi hangers . Om bij weg te dromen op een kinderkamer, maar zelfs in jouw woonkamer of eigen slaapkamer staan de dromenvangers prachtig!

Favoriet merk in de kijker: Deem Design

De kralen die gebruikt worden zijn gladgeschuurde, ongelakte beukenhouten exemplaren. Ze zijn dus op geen enkele manier schadelijk of giftig voor jouw kleintje. De kleuren kan je zelf mee bepalen, en doorgeven bij jouw bestelling. Of je kan kiezen uit een reeks bestaande combinaties. Aan de snelle beslissers: er loopt momenteel nog een super fijne moederdagactie waar je tot dit weekend van kan profiteren!

Favoriet merk in de kijker: Deem DesignFavoriet merk in de kijker: Deem Design

Wij zijn helemaal fan, en ik durf wedden jij van nu af aan ook! Nog op zoek naar een origineel kraamkado? Zeker weten dat die lieve mama (in spé) helemaal in de wolken is met een prachtig deemdesign-product!

Speeltjes: Deem Design

T-shirt #kidslife: Finns Handmade

Fotografie: Carina Kaba Photographer

 

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.