E

Elke dag Marta, elke dag plezier!

Giveaway boek Elke dag Marta

Het feesten is nog lang niet voorbij en zoals beloofd, blijven ook de cadeautjes komen! Met deze week een wel heel leuke giveaway! Wie een fervent Instagrammer is, kwam vast en zeker al eens voorbij Everyday Marta. Say what?!

 Marta, single mom van Fer, en multi-creatieveling. Lichtjes tot redelijk prettig gestoord (just the way we like it), wandelt deze duizendpoot door het leven. Ze tovert de heerlijkste recepten tevoorschijn en giet die regelmatig samen in een boek. Vandaag landde haar 4de (!) boek in de winkels en dus vonden wij het het ideale moment om eentje weg te geven voor onze tweede giveaway van deze maand!

Elke dag Marta: een boek vol lekkere én makkelijke én gezonde recepten! Voeg daar nog enkele ons op het lijf geschreven quotes aan toe, en tips en tricks om bijvoorbeeld een moeilijke maandag door te komen, en je hebt ons overtuigd. Ook wel met enige fierheid, want omdat ik een groot deel van de foto’s maakte in het boek, voelt het ook een klein beetje als mijn baby ? Eentje van het soort dat ’s nachts doorslaapt en niet om eten vraagt ?

Omdat dit boek eentje is die elke mama in haar kast wil, was het dan ook het ideale cadeau om deze feestmaand mee verder te zetten.

Wat moet je doen om kans te maken op dit heerlijke boek?

-Volg Hashtag Momlife en Everyday Marta op IG en FB (als je dat nog niet deed ?)
-Laat ons in de comments ONDER DEZE POST (dus niet op IG of FB) weten waarom jij dit boek wil winnen
-Meedoen kan tot en met zondag 13 mei om 20u, winnaar wordt maandag 14 mei bekend gemaakt

That’s it! Veel succes!

Giveaway boek Elke dag Marta Giveaway boek Elke dag Marta Giveaway boek Elke dag Marta Foto’s: Carina Kaba Photography

 

 

 

CategoriesGeen categorie
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

 1. Tinne says:

  Jaaa die wil ik wel winnen! Misschien wil mijn ‘slechte eter’ dat wel eten! En ik word altijd uitgelachen omdat ik weekmenu’s maak, maar daarvoor heb ik wel eerst inspiratie nodig! En ik wil wel eens een nieuwe bron dan Jeroentje 😉

 2. Eef says:

  Tuurlijk wil ik deze graag winnen! Alleen al het lezen van de korte inhoud brengt me aan het gniffelen, dus dat is beloftevol voor de rest van het boek 😉 Zo wat nieuwe inspiratie zou zeker van pas komen hier in huis. En de allerbelangrijkste reden is dat ik gewoon graag met jullie wil meevieren (keep up the good work, lades!) en daar horen cadeautjes bij 🙂

 3. deborah says:

  De vraag “hmm wat gaan we vandaag eten?” is dagelijkse kost 😉 Aan creativiteit geen gebrek hier, behalve als het op koken aankomt.. Met een drukke job, een nog drukker bezette man en een pittige kleuter zou een beetje inspiratie en hulp zou dus heel welkom zijn #momlife

 4. Jessie says:

  Ik wil!!
  Omdat ik vind dat ze geweldige foto’s maakt en ik niet enkel graag kook, maar ook gewoon graag een schoon kookboek op mijn keukenkast heb staan ?

 5. Natalie says:

  Ik wil dit boek zoooooo graag winnen! Ik volgde Marta al op Instagram en smul van haar prachtige foto’s! Ik hou enorm van koken en occasioneel bakken, maar mijn oudste zoon is een uiterst selectieve eter. Wat extra inspiratie kan dus zeker geen kwaad!

 6. Babs says:

  Dit boek zou ik zo graag winnen! Omdat mijn inspiratie bij het koken vaak weg is en ik dringend goeie recepten kan gebruiken. Maar ook omdat dit er superleuk boek uitziet !

 7. Nelleke says:

  Oooohh!! Supertoffe actie! Heerlijk eten en prachtige foto’s, who can think of a better idea? Ik zou hier dolblij van worden! Elke tip in een hectisch momlife is tenslotte meer dan welkom 😉

 8. Rebecca says:

  Als mama alleen is het elke dag een race tegen de klok en probeer ik alles goed te plannen. Dezelfde gerechten komen dan ook vaak op tafel (en ja ik geef toe, die zijn niet altijd even gezond ?). Ik kan dus wel wat inspiratie gebruiken voor gemakkelijke én gezonde gerechtjes! ?

 9. Een keimooi boek vol nieuwe inspiratie … dat zou wel echt een houvast zijn in de dagelijkse rollercoaster van werken, drie kinderen en proberen gezond en lekker te koken . En dan nog gemaakt door twee mama’s ❤️

 10. Charlotte Meyvis says:

  Oooh.
  Het boek zou hier geweldig van pas komen. Als nieuwe mama van ons zoontje Leon (5 maanden) en plusmama van 2 kindjes (8j en 10j) is het soms zo moeilijk om voldoende inspiratie te hebben. Koken is altijd een groot deel van mijn leven geweest, maar is nu spijtig genoeg wat naar de achtergrond gedrongen. Het zou echt super zijn om er terug in te vliegen met dit boek. Als echte fan van Carina haar foto’s weet ik ook zeker dat het een prachtig boek zal zijn! ♥

 11. Lies Moernaut says:

  Ik stel elke zondagavond een weekmenu op en probeer daarin vaak te variëren, maar mijn probeersels worden hier niet altijd (eigenlijk bijna nooit) op applaus onthaald (‘Ik lust dat niet’). Alle tips om op een gezonde (en liefst snelle) manier te koken voor drie jonge kinderen zijn hier dan ook meer dan welkom. Ik ben ook niet echt een keukenprinses, al doe ik wel mijn best :).

 12. Tine says:

  Oooh, ik wil ‘m supergraag winnen! Onze kleine jongen (bijna 2 jaar) is een ongelooflijk enthousiaste eter en wil alles proeven en leren kennen. Gelukkig kookt zijn mama ook supergraag! Hij zit dan standaard op het aanrecht om alles goed te bekijken en daarna na te koken in zijn eigen Ikea-keukentje (écht waar – te schattig!) Ideaal dus voor ons om samen allerlei lekkere nieuwe receptjes klaar te maken!

 13. Katrijn says:

  Jullie blog en die van Marta nog maar recent ontdekt, helemaal fan!
  Continu op zoek naar nieuwe recepten en inspiratie, dit boek ziet er alvast geweldig uit! Ik kijk er naar uit om alles uit te testen!

 14. Lien Gijsbrechts says:

  Oh, ik kende Marta nog niet maar ben heel blij met de ontdekking! Hier mogen de kindjes elke week iets kiezen uit kookboek, vaak maken we dat dan samen, maar ik denk dat hieruit kiezen vlotter zal gaan dan uit Ottolenghi, VEG, Vegan Julie en andere gezonde klassiekers 🙂

 15. Cynthia says:

  Alleen de prenten van zowel Martha haar boek als jou blog zijn om bij weg te dromen! Kan er uren naar kijken! En ik sta natuurlijk te popelen om receptjes te proberen.

  Liefs,
  Cynthia

 16. Ine De Vis says:

  Ohhh!!! Net op de valreep doe ik heel graag mee met deze leuke giveaway! De gerechtjes die ik al zag op IG zien er echt iets uit voor mij, absoluut geen keukenprinses maar altijd in voor gemakkelijke en heerlijke dingen! Dus laat maar komen dat mooi boek!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *