K

Kleine jongens worden groot

Duifhuizen boekentas

Het is weer bijna zover, 1 september. Een spannende dag voor heel veel kids die voor de eerste keer naar school gaan, of die de overstap naar de ‘grote klas’ maken. Hier hebben we een exemplaartje dat naar het eerste leerjaar gaat. En dat gaat met de nodige opwinding gepaard.

Om onze jongen alvast een enthousiaste start te geven, zorgen we ervoor dat hij compleet uitgerust kan vertrekken op 1 september. Met als belangrijkste tool toch wel de coolste boekentas die je kan vinden. Omdat we weten hoe besluiteloos onze blondie wel niet is, begonnen we de zoektocht al vroeg in de vakantie. Zowel online als offline gingen we op zoek, maar helaas zonder resultaat. Kind nummer 2 kan nogal moeilijk kiezen en was ook van geen enkele boekentas die we tegenkwamen overtuigd. Eye roll, this is gonna take forever :-/

Stilaan met de handen in het haar kwamen we voorbij de Duifhuizen webshop. Hallo opluchting, vaarwel bijna grijze haren! Uitgebreide keuze: check! Talloze filtermogelijkheden: check! Coolste boekentas ooit: check! De nodige accessoires: dubbel check!

Duifhuizen boekentas Duifhuizen boekentas Duifhuizen boekentas

Het duurde zowaar maar vier dagen voor meneertje’s keuze definitief was. Als een grote jongen zat hij, glunderend van trots, uren voor het scherm om uit de vele opties zijn favoriet te kiezen. Mijn mama hartje bloedde stilletjes bij het besef dat hij nu toch echt wel geen mini meer is. Dat hij binnenkort door die schoolpoorten wandelt, met zijn veel te grote boekentas, om te leren lezen, schrijven en tellen. Dat hij snel zelf een boekje kan gaan lezen en er voor hem een hele nieuwe wereld opengaat. En dat ik als mama een klein beetje afscheid moet nemen van mijn lieve, kleine kleutertje.

Maar voor nu, doe ik nog even alsof hij nog steeds mijn kleine blonde ventje is en dat ook voor altijd blijft.

Duifhuizen boekentas Duifhuizen boekentas Duifhuizen boekentas

Pennenetui en rugzak: Eastpak bij Duifhuizen

CategoriesGeen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *