I

Ik heb een boontje voor jou

Doopsuiker diy
Het kind werd intussen al een jaartje oud. Hoogtijd dus om eens terug te blikken op zijn geboortekaartje en doopsuiker. Net als bij de andere jongens ging ik voor het laatste zelf aan de slag. Voor het kaartje gingen we in zee met de toppers van Margriet. Twee toffe madammen met heel veel talent!

Waar ik de vorige keren al vrij snel een idee had van wat ik wou als doopsuiker, was ik deze keer de eeuwige twijfelaar. Op zeven maand zwangerschap was er dus nog zo goed als niets in orde. Talloze Pinterest sessies en tripjes naar de winkel later, nam het idee vorm. Wat ik van begin af aan wist, was dat ik iets organisch wou. Maar het concrete idee liet wat op zich wachten. Uiteindelijk werden het vetplantjes en cactussen (voor de serial plantkillers onder ons zoals ik), glazen potjes met smarties, potloodjes voor de kleintjes en zakjes met suikerbonen voor de grote.

Gezien mijn chronische besluiteloosheid tijdens de zwangerschap, ben ik zoooo blij dat we de dames van Margriet het kaartje lieten maken. Gelukkig wist ik daar heel goed wat ik wel (en niet) wou en na overleg met Mara en Merel, goten ze onze wensen meteen in het perfecte ontwerp. Het kaartje was alles wat we wouden en veel meer. Ook de stickers en labels voor de doopsuiker kwamen van hun hand. Eeuwige dank ladies voor jullie geduld, talent en jullie topservice!Doopsuiker diy Doopsuiker diy

De stickers gebruikten we onder andere ook als cake toppers op de babyborrel.Doopsuiker diy

 

Om wat kleur te brengen, kozen we voor een warm groen als hoofdkleur. Die brachten we erin door onder andere de potloodjes die we vonden bij Festlab.Doopsuiker diy

De glazen potjes, craft zakjes en doosjes vond ik bij Ava. Voor de kindjes op school en creche vulden we kleine craft doosjes met smarties. Het ideale uitdeelcadeautje ook voor de kleintjes. De juffen en verzorgsters kregen een grote versie.Doopsuiker diy Doopsuiker diy Doopsuiker diy

De plantjes en cactussen vond ik bij Bloemen Laurus, een waar plantenparadijs op een boogscheut van ons huis. Je komt er steevast buiten met heel wat moois, maar ook met het juiste advies om je planten langer in leven te houden. Kan je het je inbeelden, ik de serial plantkiller moest talloze planten wekenlang in leven houden tot ze allemaal werden uitgedeeld. Ik had het niet gekund zonder de tips die ik meekreeg in de winkel!Doopsuiker diy Doopsuiker diy

De display die we gebruikten was een plantenstaander die ik toevallig vond bij Action en maakte een mooi geheel van alles.Doopsuiker diy

Foto’s door Carina Kaba

 

 

 

CategoriesMom-style
carina

mama van 4 jongens - getrouwd met Mister (always) Right - fotografe - verslaafd aan koffie, instagram, sushi & pizza - boekenwurm - full time dagdromer - vergroeid aan smartphone en sneakers - praat graag en veel - altijd optimistisch - in love with life - prettig gestoord - redelijk tot heel erg onhandig - bestie van Naomi - wanderer for life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *