Levis lets colour DIY

Je kent het heus ook wel. Sommigen noemen het voorjaarskriebels, maar wij krijgen het zo nu en dan, en vooral het hele jaar door. Plots willen we een nieuw kleurtje op de muren. Barst ons hoofd met leuke DIY ideeën. Dat tafeltje en dat kastje moeten een ander plekje opvrolijken en je vraagt je af waarom je die ene vaas ooit mooi gevonden hebt?! En alsof we in volle (ver)bouwwerken nog niet genoeg te doen hadden, moet dat liefst ook nu en wel meteen gebeuren 😉

Een paar vuilniszakken vol met textiel verdwijnen in een daarvoor bestemde container, de kasten worden leeggehaald en opnieuw ingeladen met enkel hetgene we nog effectief gebruiken, en die ooit-was-ze-mooi-maar-nu-niet-meer-vaas verdwijnt mee in de doos voor de kringloopwinkel. Maar net voordat die doos in de koffer van de auto wordt geplaatst, slaat de twijfel over de vaas toe. En wil nu net lukken dat ook op diezelfde dag we een allerleukste workshop van Levis mogen bijwonen over het upcyclen van jouw oude vaas. Let’s give it a try! Misschien maken we van dat ding nog wel iets bruikbaars!

Schort aan, kleurtje kiezen, en aan de slag. Glas schilderen? Het doet me denken aan gillerige kleuren, de meest passé designs en het meest (foute) kitscherige resultaat. Maar met de prachtigste kleuren, en een kleine (of grote) touch of gold kan je blijkbaar die vaas wel degelijk reanimeren tot een nieuw pronkstuk voor jouw opgefriste interieur!

Levis lets colour DIY Levis lets colour DIY Levis lets colour DIYLevis lets colour DIY

Dat we dames zijn van het snelle-simpele DIY project stopten we ook voorheen niet onder stoelen of banken. Maar een korte droogtijd, gebruik zonder primer en het feit dat je er echt totaal niets fout mee kan doen zijn een top combo voor ons. En al zeggen we het zelf : na wat spuit- en borstelwerk mag het resultaat er best wezen! En alsof de vaas nog niet volstond, moest ook de hele glasbak + pmd-zak er aan geloven : lege flesjes, oude blikken, … Alles kreeg een laagje over zich heen en wordt onderdeel van ons interieur. En ook de aller-lelijkste plastic dino’s en andere (voorhistorische ) dieren krijgen een laagje goud over zich heen.

Dus sorry hubbies, dat declutteren, dat wordt een voornemen voor volgend jaar 😉

Verf +  spray: Levis

CategoriesGeen categorie
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *