P

Pic or treat

Wie ons kent weet dat we dol zijn op elkaar. Op ons gezin en onze naasten. Op foto’s en een goed feestje. Dus voel ik een nieuwe traditie opkomen : een heus Halloweenfeest! En in plaats van te overladen met tonnen snoepgoed (ok, dat hoort er uiteraard ook wel bij) worden ook foto’s een beloning voor die monstertjes! Pic or treat!

Ditmaal gebruikten we niet de mini versie, maar maakten we foto’s met de Instax wide camera. Super leuk, want niet proppen om iedereen op de foto te krijgen ?. In de inkom plaatsten we een heuse wall of fame waar iedere  gast zijn/haar foto kan nemen en omhoog hangen. Dat een leuke letterslinger, en rolletje washi-tape en een reserve-cassette met Instax film voor heel wat plezier en vertier zorgen! Het fototoestel bleef er staan op een handig stoeltje, dus heb je op het einde van de avond geen idee wie of welke foto’s er gemaakt zijn. Een heuse verrassing!

Uiteraard is er ook eten. Veeeeeel eten! Bloederige vingers en kaas-bezemsteeltjes als aperitief. Pompoensoep met spinnen, Halloween-pasta en een heuse griezeltaart als afsluiter! En dus is een fijn versierde tafel een absolute must! En dat doe je in no-time met wat griezelsnoep, een kanten tafellaken en nonchalant de tofste fotoprint’s. Dat de gasten nadien ook de foto’s mee kunnen nemen als aandenken is super fijn.Regenweer? Laat de kids dan hun eigen griezel-foto-magneet knutselen. Je kan dat rechtstreeks op een kartonnetje beginnen opbouwen, of een leuk kartonnen bord als basis gebruiken zoals wij. Een gekke / griezelige foto maken en het versieren kan starten! Vervang de ogen op de foto door wiebeloogjes, kleef er wat kleurrijke pompons op voor een ‘dia de los muertos’ effect. Glitter, pluimen, wol, … Kortom losgaan maar! Om het af te werken kleef je er nog een (stevige) magneet aan vast op de achterzijde en klaar is jouw ijskast-versiersel! Want bij leuke herinneringen en feesten horen foto’s. Zodat grappige momenten vastgelegd kunnen worden. Zodat je voer hebt om later aan jouw kleinkinderen te tonen. Omdat houden van zo belangrijk is. En gewoon, omdat ieder Instax excuus een goed excuus is ,-)!

CategoriesNiet gecategoriseerd
naomi

Mama van vier – Best babe van Carina – granola, koffie, sushi en pasta addict – dol op snelle DIY projecten – verslingerd aan mijn naaimachine – fan van bakken van allerlei lekkers – ik hou van de comfy en stylish look – een beetje tot heel perfectionistisch met een vleugje chaos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *